انتصاب دکتر علیرضا احمدیان به‌عنوان رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی

جناب آقاي دكتر  علیرضا احمدیان
استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام
دانشكده فناوري‌هاي نوين پزشکي به‌عنوان دانشكده‌اي نوپا در حوزه فناوري‌ها و رشته‌هاي جديد پزشکي آغازي نيکو و اميدبخش در گسترش آموزش اين عرصه داشته است. اكنون هنگام آن است كه اين دانشكده با نگاهي نو و جامع، رسالت‌هاي جديد خود را با توجه به مقتضيات زمان بازشناسي نموده و براي ايفاي نقش مناسب خود اقدام نمايد.
با توجه به عملکرد موفق شما براساس گزارش برنامه چهارساله گذشته و نظر به سوابق علمي و اجرايي، جنابعالي را به‌عنوان رئيس دانشكده فناوري‌هاي نوين پزشکي منصوب مي‌نمايم.
انتظار مي‌رود با جلب مشاركت همه اعضاي محترم هيأت علمي، كاركنان دلسوز و دانشجويان عزيز در همه مقاطع، ضمن پيشبرد امور جاري دانشكده طبق ضوابط و مقررات نسبت به امور ذيل برای حرکت رو به رشد آینده اهتمام ويژه مبذول فرماييد:
-    تدوين برنامه 4 ساله1400 -1396 دانشکده بر اساس نقشه علمي و اولويت‌هاي دانشگاه
-    تكميل ساختار و ساماندهي گروه‌های آموزشي به‌منظور پوشش تمام جنبه‌هاي فناوري‌هاي نوين پزشكي و ارتقاء سطح آموزش و پژوهش
-    اقدام در جهت توليد محصولات فناورانه در عرصه پزشكي با توجه به نيازهاي كشور
-    برنامه‌ريزي براي به‌کارگیری هماهنگ و مؤثر نيروي كارآمد هيأت علمي اوليه و ثانويه متناسب با نياز دانشكده
-    تمهيد شرايط جذب دانشجوي بين‌المللی
-    تلاش و برنامه‌ریزی برای همگرایی بیشتر و مؤثرتر گروه‌های مختلف آموزشی
 امید می‌رود دانشکده فناوري‌هاي نوين پزشکي با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت، به حركت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین‌شده ادامه دهد. از درگاه خداوند متعال توفیق شما را در انجام امور محوله خواستارم.

دكتر عباسعلی کریمی
رئیس دانشگاه