بازدید دکتر کریمی از آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه

دکتر کریمی رییس دانشگاه و هیات همراه بعد ازظهر شنبه 9 دی 96 از بخش‌های مختلف آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش کارشناس روابط عمومی دانشکده، در این بازدید دکتر علیرضا احمدیان رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر سرکار رییس مرکز تحقیقات تجهیزات پزشکی، دکتر حسن‌پور مدیر اجرایی آزمایشگاه جامع، دکتر امینی رییس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو، دکتر تهرانی دوست رییس آزمایشگاه علوم اعصاب، دکتر جعفر آی، دکتر صدرالدینی، دکتر احمدی و دکتر خسروانی از اعضای هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی رئیس دانشگاه را همراهی کردند.

رئیس دانشگاه ضمن بازدید از طبقات مختلف آزمایشگاه جامع اشاره کرد که در طبقات چهارم و پنجم، آزمایشگاه جامع دانشگاه قرار دارد و ضمن اعلام رضایت از خدمات آزمایشگاهی ارایه شده در آزمایشگاه جامع، اشاره کرد که ‌تمامی پژوهشگران داخل و خارج دانشگاه می توانند از این فضا و امکانات موجود استفاده کنند. وی همچنین اشاره کرد که آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه محل خوبی برای تلفیق محققان علوم پایه و بالینی است.

دکتر کریمی در ادامه اشاره کرد که در طبقه دوم نیز آزمایشگاه آموزشی دانشکده فناوری‌های نوین مستقر است که علاوه بر دانشجویان این دانشکده، دانشجویان سایر دانشکده‌ها نیز با ارائه معرفی‌نامه می‌توانند از امکانات موجود استفاده کنند. وی همچنین اضافه کرد که آزمایشگاه دانشکده فناوری های نوین علاوه بر برگزاری کارگاه های آموزشی مهارت افزایی عملی برای دانشجویان می تواند در مسیر کریدور توسعه مهارت و فناوری حرکت کند.

در ادامه دکتر کریمی از طبقه زیرین ساختمان، محل استقرارآزمایشگاه جامع پیش بالینی بازدید کرد و گفت: دستگاه‌های تصویربرداری حیوانی این مرکز می‌تواند مورداستفاده محققین حوزه پری کلینیکال قرار گیرد.

دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اشاره کرد که هدف از راه‌اندازی آزمایشگاه جامع ارائه خدمات آزمایشگاهی به‌صورت کلی و متمرکز به پژوهشگران بوده و موجب صرفه‌جویی هزینه‌های موجود و کسب درامد دانشگاه است. وی ضمن بازدید از طبقه زیرین آزمایشگاه جامع اشاره کرد که مرکز تصویربرداری حیوانی و علوم اعصاب می تواند بستری برای تلفیق علوم پایه و بالینی باشد.

در پایان هیات رئیسه دانشگاه نسبت به خرید تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه تصویربرداری قول مساعد دادند و فرمودند بخشی از طبقه زیر همکف آزمایشگاه را جهت استقرار تجهیزات آزمایشگاه دانشکده فناوری های نوین اختصاص یابد.

عکس: خانم رضوی