نشست صمیمی معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص طرح تکریم ارباب رجوع

به گزارش روابط عمومي دانشكده، در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، دکتر سید مهدی نوراشرف الدین مدیر روابط عمومی و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع طرح تكريم مردم و جلب رضايت ارباب رجوع که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه که در روز شنبه 16 دی از ساعت 13 الی 14 در محل سالن شورای دانشکده برگزار گردید، دکتر احمدی از حضور و استقبال کارکنان واحد های مختلف دانشکده تشکر و قدردانی کرد و اقدام هایی که در دانشکده در راستای اجرای تکریم ارباب رجوع صورت گرفته بود مطرح گردید.

در اين نشست دکتر احمدی به توضيح اقدامات دانشكده در جاري سازي تكريم مردم و جلب رضايت ارباب رجوع از جمله نصب راهنماي طبقات، تدوين منشور اخلاقي سازمان، تدوين و بارگزاري فرايندهاي واحدها در سايت دانشكده، به روز بودن اخبار دانشكده، نصب صندوق انتقادات و پيشنهادات تكريم ارباب رجوع در دانشكده، انجام نظرسنجي هاي دوره اي از اعضاي هيات علمي، كاركنان و دانشجويان، تقدير از كاركنان در خصوص نحوه‌ي ارتباط با ارباب‌رجوع، انتخاب كارمندان نمونه، برگزاري كارگاه هاي آموزشي با موضوع اخلاق حرفه‌اي و ... پرداختند

.

در همین راستا معاون اداری و مالی دانشکده نسبت به نحوه صحیح عملکرد کارکنان، مسئولیت پذیری،‌ رفتار مناسب با ارباب رجوع براساس مفاد و ضوابط کمیته صیانت از حقوق شهروندی و تکریم ارباب رجوع و همچنین نسبت به برگزاری منظم این جلسات در دانشکده تاکید کرد.

در پایان جلسه از تمامی کارشناسان حاضر در جلسه درخواست شد پیشنهادات خود را جهت افزایش بهره وری و ارتقای سطح کیفی و کمی امور اداری دانشکده بیان نمایند.