بازدید جمعی از دانشجویان ایرانی و خارجی، اعضای هیأت علمی و کارکنان از باغ موزه دفاع مقدس

بمناسبت دهه مبارکه فجر دانشکده فناوری­های نوین پزشکی برگزار کرد:

دهه مبارک فجر که در حقیقت انقلاب نور و تجلی عزت برای ملت ایران است همواره باید در مسیر بیداری و صیانت از ارزش­های اسلامی زنده نگاه داشته شود. باغ موزه دفاع مقدس از هشت سالن بزرگ تشکیل شده است که همچون کوریدوری مردم را در مسیر جریان شهادت­ها و ایثارگری­های رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس قرار می­دهد. این مجموعه مجهز، بر مبنای فناوری­های پیشرفته طراحی و ساخته شده است و انسان را ناخودآگاه به فضای احساسی و معنوی رزمندگانی می­برد که در سخت­ترین شرایط با ایثار جان خود امنیت و عزت را برای ما به ارمغان آوردند، 188000 شهید که با پیروی از ولایت جان خود را در عشق به معبود فدا کردند. دکتر خسروانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده در ادامه این سخنان گفت: همه افراد شرکت کننده در این مراسم اذعان داشتند که یکی از بهترین روزهای زندگی خود را سپری کردند و بسیار خشنود و راضی بودند. در این مراسم همچنین مسابقه­ای تحت عنوان مسابقه فرهنگی دهه فجر برگزار شد و به 5 تن از شرکت کنندگان( یک نفر از معاونت فرهنگی دانشگاه، دانشجوی خارجی، دانشجوی ایرانی و دو نفر از کارکنان دانشکده) هدایایی تقدیم شد.