برگزاری کارگاه آموزشی ترسیم اشکال، شبکه های بیوشیمیایی و سیگنالینگ سلولی در دانشکده

اولین دوره کارگاه آموزشی ترسیم اشکال، شبکه های بیوشیمیایی و سیگنالینگ سلولی روز سه شنبه 8 اسفند در دانشکده  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، با توجه به اهمیت آشنایی دانشجویان با ترسیم اشکال سلولی و شبکه های بیوشیمیایی و سیگنالینگ سلولی در نگارش مقالات، پایان نامه ها و و فعالیت های پژوهشی، نخستین دوره کارگاه آموزشی ترسیم اشکال و شبکه های بیوشیمیایی و سیگنالینگ سلولی با استفاده از نرم افزار Adobe Illustrator  در روز  سه شنبه 8 اسفند با همکاری معاونت پژوهشی در دانشکده برگزار شد. لازم به ذکر است که تعداد 16 نفر از دانشجویان گروه های مختلف آموزشی دانشکده و دانشگاه در این کارگاه حضور داشتند.

در ابتدای کارگاه، دکتر سید مهدی نوراشرف الدین ضمن خوشامدگویی به دانشجویان حاضر در کارگاه، نسبت به اهمیت یادگیری نحوه ترسیم اشکال سلولی و شبکه های بیوشیمیایی و سیگنالینگ سلولی در نگارش مقالات، پایان نامه ها و فعالیت های پژوهشی برای دانشجویان توضیحاتی ارایه کرد.

در ادامه خانم رویا عباس زاده نحوه استفاده از نرم افزار Adobe Illustrator  را به دانشجویان ارایه داد. وی ابزار های کلیدی ترسیم در نرم افزار، ترسیم سلول و عناصر موجود در آن، ذخیره سازی تصاویر ترسیم شده به فرمت های مختلف، تبدیل تصاویر شطرنجی به تصاویر برداری،  وارد کردن تصاویر برداری از منابع مختلف به این نرم افزار و ویرایش آنها را به علاقمندان آموزش داد.

در پایان دانشجویان شرکت کنندگان در این کارگاه نسبت به برگزاری مجدد و مستمر این کارگاه تاکید کردند.