برگزاری پنجمین مراسم روز بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی تهران

پنجمین مراسم بزرگداشت روز بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

زمان :14 و 15 اسفند ماه سال 96

مکان :موزه ملی تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در راستای ارتقای روابط بین‌المللی و با تاکید بر افزایش تبادل ارتباطات علمی و پزشکی در عرصه‌های بین‌المللی دانشکده و ایجاد روابط حسنه با سایر کشورهای دنیا و به منظور توسعه جذب دانشجویان بین الملل ،‌دانشکده فناوریهای نوین پزشکی در روز 14 و 15 اسفند 96 در پنجمین مراسم بزرگداشت روز بین الملل که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد حضور فعال داشته است.

مراسم روز بين‌الملل در روز دوشنبه 14اسفند 96 با حضور سفرا مدعو و سخنرانی جناب آقای دکتر کردی معاون محترم بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و جناب آقای دکتر کریمی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین با حضور معاونین دانشگاه علوم پزشکی تهران در موزه ملی تاریخ پزشکی دانشکده پزشكي برگزار شد.

تاکنون 750 دانشجو در دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال تحصیل هستند که در دانشکده فناوریهای نوین 23 دانشجو از 10 کشور :

اسپانیا،‌نیجریه،‌کامرون،زیمباوه،‌اتیوپی،‌پاکستان،‌افغانستان،‌بنگلادش،‌عراق،‌هند مشغول به تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی دارد که این رقم خود حائز اهمیت می باشد. پتانسیل بالا و امکانات و تجهیزات و کادر هیات علمی مجرب دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بستری مناسب جهت گسترش روابط بین الملل و جذب دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی فراهم کرده است.

در این مراسم،‌ با همکاری دانشجویان خارجی طبق سال های گذشته ،‌صنایع دستی و نمادهای فرهنگی کشورهای مختلف دنیا در غرفه های آن ها و غرفه های دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی در معرض دید شرکت کنندگان قرار گرفت. در غرفه دانشکده فناوریهای نوین با مدیرت سرکار خانم دکتر لطفی معاونت محترم بین الملل دانشکده فناوریهای نوین پزشکی،‌ معرفی دانشکده و دستاوردهای علمی دانشکده به همراه تحقیقات دانشجویان بین الملل در دو روز میزبان اساتید و مدیران و معاونین محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دانشجویان بین الملل و جمعی از سفرا مدعو بود.

همچنین حضور دکتر کردی،‌ دکتر علی عرب خردمند،‌ دکتر علیرضا احمدیان ریاست محترم دانشکده فناوریهای نوین پزشکی،‌ دکتر حسن زاده معاون آموزش بین الملل دانشگاه،‌دکتر هادیان ریاست محترم دانشکده توانبخشی، دکتر حسینی سده مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین الملل،آقای دکتر اسماعیل صدرالدینی معاون محترم پژوهشی دانشکده و آقای دکتر آی معاون محترم آموزشی دانشکده و بسیاری از اساتید دانشگاه علوم پزشکی در غرفه دانشکده فناوریهای نوین پزشکی موجب خرسندی و افتخار دانشکده بود.