دیدار نوروزی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی

دیدار نوروزی دکتر علیرضا احمدیان با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در روز دوشنبه 20 فروردین 97 در سالن همایش این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر علیرضا احمدیان رئیس دانشکده ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال جدید ، برای تمامی همکاران سلامتی آرزو کردند. وی ضمن تشکر و مثبت ارزیابی کردن فعالیت همکاران در سال گذشته، چشم انداز آینده برنامه های دانشکده را مثبت ارزیابی کرد.
سپس دکتر احمدی، معاون مالی اداری دانشکده نیز ضمن تبریک سال نو و بیان برخی از خاطرات، به مرور برخی از فعالیت های و اقدامات انجام شده در سال گذشته پرداخت.

همچنین دیگر اعضای هیات علمی و کارمندان دانشکده سال جدید را تبریک گفتند و برای تمامی همکاران دیگر خود آرزوی سلامتی کردند.