برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده

با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده، جلسه فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید روز چهارشنبه 29 فروردین در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

در این جلسه دکتر خسروانی معاونت فرهنگی دانشکده ضمن خیر مقدم به حاضرین، به تشکیل هسته فرهنگی در معاونت فرهنگی دانشکده اشاره کرد. وی مشخص کردن اهداف راهبردی فرهنگی و برنامه ی چهار ساله را مضمون این جلسه دانست.

در ادامه دکتر خسروانی اعضای هیئت علمی را هستـه اصلی فعالیت های فرهنگی دانست و همچنین به انتخاب و تعیین اساتید مشاور فرهنگی از میان اساتید و اعضای هیئت علمی و احیای هویت ایــرانی اسلامی اشاره نمود.

همچنین بازدید از موزه فرهنگی، برگزاری مسابقات قرآنی و کتـابخوانی، پرداختن به امور خیریه، تجهیز نمازخانه و تخصیص فضای مناسب برای وضو، برگزاری مسابقات قرآنی،  ورزش صبــحگاهی، تجلیل از شهدا و ایثارگران، رعایت اصل عفاف و حجاب در دانشکده، مهــــارت های زندگی، کارگاه حال خوب و کنتــــرل استرس، دعوت از اساتید برجسته فرهنگی، برگزاری جشنواره فرهنگی، برگزاری سمینــــــارهای اخلاق علمی و نشست های آزاداندیشی از موضوعاتی بود که مورد پیشنهاد و بررسی قرار گرفتند.

در پایان بر برگزاری سلسله جلسات فرهنگی تاکید شد.