برگزاری جشن گرامیداشت هفته آموزش

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، جشن گرامیداشت هفته آموزش برای اولین بار در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.

این مراسم که همراه با برنامه های شاد و مسابقه بود، مورد استقبال چشمگیر دانشجویان و اعضای هیئت علمی قرار گرفت. ابتدا دکتر جعفر آی معاون آموزشی ضمن خیر مقدم و تشکر از زحمات هیئت علمی و دست اندرکاران مراسم به توضیح مرتبه آموزش اشاره کرد که یکی از اولویت های اصلی حوزه آموزش دانشکده فناوریهای نوین پزشکی ارتقا کیفیت آموزش و ایجاد تحول در سیستم آموزشی است که با توجه به رسالت دانشکده بتواند الگوی آموزشی مناسب جهت دانشگاه نسل سوم باشد.

برای رسیدن به این اهداف، برنامه های مختلفی در حوزه آموزش دانشکده با همکاری گروه های آموزشی، اعضا محترم هیئت علمی و دانشجویان پرتلاش در مقطع تحصیلات تکمیلی طراحی شده است. در ادامه 3 نفر از اعضای عیئت علمی به ترتیب دکتر مریم زحمتکش با موضوع استراتژی آموزشی ادغام، دکتر یزدان عسگری درباره سرقت های ادبی در دنیا و دکتر شرمین خرازی درباره روش های نوین آموزشی سخنرانی داشتند.

سپس مسابقه با عنوان چقدر دانشکده خود را می شناسید؟ برگزار شد که 3 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت کرده و به برنده مسابقه جایزه اهدا شد.

در پایان جشن از اعضای هیئت علمی برگزیده تقدیر شد.

سپس از دانشجویان برتر هر گروه آموزشی که ورودی سال 1395 بودند ، تقدیر شد. در انتها از کارشناسان آموزشی دانشکده قدردانی شده و به رسم یاد بود جوایز و لوح تقدیر به همه نامبردگان اهدا گردید.