تماشای فیلم "به وقت شام" به مناسبت جشن نیمه شعبان

تماشای فیلم

به مناســبت جشن نیمه شـعبان جمعـی از دانشجویان و کارکنان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در روز سه شنبه 11 اردیبهشت در سینما سپیده به تماشای فیلم به وقت شام نشستند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده فناوری های نوین جمعی از دانشجویان و کارکنان به تماشای فیلم به وقت شام اثر ابراهیم حاتمی کیا نشستند.

در این فیلم کارگردان و تهیـه کننده فیـلم تلاش کردند که مقـام والای شهید و شهادت را به گونه ای هنرمندانه به تصویر بکشند.

دکتر مسعود خسروانی معـاونت فرهنـگی و دانشجویی هـدف از برگـزاری این گـونه مناسبت های فرهنگی را این طور بیان کرد:"هدف ما اینـست که با استفاده از مناسـبت های ملی و مـذهبی بتوانیم ضمن ایجاد یک فضای با نشاط برای جامعه ی دانشگاهی اعم از دانشجو ،استاد و کارمند نقش دینداری و ولایت مداری در حفظ امنیت فیزیکی و معنوی کشور را بیان کنیم و نگذاریم ایثار گری های شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم به فراموشی سپرده شود."

به وقت شام قصـه ی دو خلبــان پدرو پسر ایـرانی را روایـت می کند که قصـد دارنـد مردم را از محاصره ی داعــش خارج کنندو مامــوریت ویژه ی آن ها به پرواز در آوردن هـواپیمایی در تـدمر به سمت دمشق  است .اما در این راه مشــکلات زیادی در انتــظار آن هاست.این دو خلبـان پدر و پسر فیلم را به اوج هیـجان رسـانده و بیننده را روی صندلی سینما میخکوب می سازند.

حاتمی کیا در به تصـویر کشیدن قسـاوت داعـش درخشـان عمـل کرده است و این فیلم توانسته در جذب مخاطب بسیار عالی عمل کند .

در این فیلم خلبـان ها و مسافـرین هواپیـما به دست داعـش اسیر و شکنجه می شوندو در نهایت خلبـان  پسر مامـوریت خود را به خوبی انجام داده و پدر و مردم را از محاصره ی داعش خارج میکند و خود خلبان پسر به مقام رفیع شهادت نائل می شود.

در پایان حاضرین در سینما از تماشای این فیلم استقبال کردند.