کارگاه آموزشی با عنوان "رعایت اصول نگارش علمی" در دانشکده برگزار شد

کارگاه آموزشی با عنوان

با همت معاونت پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، کارگاه آموزشی با عنوان "رعایت اصول نگارش علمی" در دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در جهت ارتقای توانمندی دانشجویان در حوزه پژوهش و ارج نهادن و پایبندی به اصول اخلاقی در نگارش متون علمي و نیز جلوگيري از تضعيف اعتبار علمي دانشکده، كارگاهي تحت عنوان رعایت اصول نگارش علمی (Scientific Writing and Plagiarism) در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی که در روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد، تعدادی از دانشجویان گروه های مختلف تحصیلات تکمیلی دانشکده شرکت داشتند.

ابتدا دکتر سید مهدی نوراشرف الدین مدیر کریدور مهارت و فناوری دانشکده، ضمن معرفی دکتر مهدی شریف الحسینی از اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات جراحی و تروما سینا، از حضور ایشان جهت سخنرانی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی تشکر کرد.

در ادامه دکتر مهدی شریف الحسینی به مدت سه ساعت سخنرانی کرده و دانشجویان با رعایت اصول نگارش مقالات علمی و نیز مصادیق سرقت ادبی در مقالات و پايان نامه ها و همچنین راهكارهاي جلوگيري از سرقت ادبی و ابزارهاي چك كردن سرقت علمي آشنا شدند.

در پایان شرکت کنندگان در خصوص برگزاری مجدد کارگاهای مشابه در حوزه پژوهش نظیر کار با نرم افزارهای مدیریت رفرنس، و Systematic Review تاکید داشتند و  برای شركت کنندگان در كارگاه گواهی صادر شد.