ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده در پارک لاله

با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه  25 اردیبهشت ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین در پارک لاله برگزار شد.

به گزارش واحد روابط عمومی دانشکده، با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی جمعی از دانشجویان، برنامه پیاده روی و ورزش صبحگاهی کارکنان و اعضای هیئت علمی در روز سه شنبه  25 اردیبهشت از ســاعت 7:20 تا 9 صبح در پارک لاله انجام شد.

در ابتدای برنامه پیاده روی تند در پارک لاله و تماشای منظره های زیبا و دل انگیز طبیعت در هوای بهاری باعث نشاط و شادابی حاضران شد.

در ادامه به اتفاق چند حرکــت ورزشی در پارک انجام شد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت. بعد از آن همگی به طرف دانشـکده بازگشتند و در پـایان ضمن صـرف صبحانه مختصر در دانشکـــده ، دانشجویان به بحث و گفت و گو راجع به امور فرهنگی پرداختند.

در پایان برنامه دکتـر خـــسروانی معــاون فــرهنگی و دانشجویی دانشکده در خصـوص امور فرهنگی و موضوع حس خوب و نحوه ی گسترش آن در زندگی برای حاضران سخنرانی کرد.

این برنامه مورد استقبال همه واقع شد و حاضران تقاضای استمرار این برنامه را در روز های آتی داشتند.

عکس و خبر :آیسان سرخیل