سخنرانی آنالیز تک سلولی در تشخیص و تمایز بافت های سرطانی در دانشکده

جلسه سخنرانی آموزشی در حوزه آنالیز تک سلولی در تشخیص و تمایز بافت­های سرطانی در روز دوشنبه هفتم خرداد در دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، با همت معاونت پژوهشی دانشکده در راستای آشنایی اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه فعالیت های مرتبط با آنالیز تک سلولی در تشخیص و تمایز بافت­های سرطانی، سخنرانی آموزشی با دعوت از دکتر ابراهیم عزیزی، استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکار پژوهشی در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه میشیگان آمریکا در محل سالن اجتماعات واقع در طبقه دوم ساختمان شماره یک دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر اسماعیل صدرالدینی، معاونت پژوهشی دانشکده، ضمن تشکر از حاضرین و معرفی دکتر عزیزی از حضور ایشان در دانشکده جهت سخنرانی تشکر کرد.

در ادامه دکتر ابراهیم عزیزی به مدت دو ساعت آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه فعالیت های مرتبط با تجزیه تک سلولی در تشخیص و تمایز بافت­های سرطانی (Single-Cell Analysis) برای حاضرین سخنرانی کردند.