برگزاری مسابقه ی کتابخوانی "دقایقی با قرآن" با حضور کارکنان و دانشجویان

برگزاری مسابقه ی کتابخوانی

با همت معاونت فرهنگی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مسابقه ی کتابخوانی با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان روز شنبه 19 خرداد در دانشکده برگزار شد.

در ابتدای برنامه آقای دکتر خسروانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکــده ضمــن خیر مقـدم به حاضران به ایشان به جهت توجهی که به امور قرآنی دارندتبریک گفت و به آیه 22 از سوره ی مبارکه ی لقمان استناد کرد:

وَمَنْ يُسْلِمْ وَجْهَهُ إِلَى اللَّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَى  وَإِلَى اللَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ

وی افزود:انسـان برای کسب حـال خوب هیـچ راه دیگری جز توجـه کامـل به رهنمـود های الـهی و نیکوکاری ندارد.

سپس دکتر خسروانی به آثار و برکات قرآن و تاثیرات مثبت ان در زندگی اشاره کرد وبرای افرادی که قرآن را در زندگی سرلوحه ی خویش قرار می دهند سرانجامی نیک پیش بینی نمود.

وی در پایان برای حاضران توضیحاتی راجع به برگزاری آزمون داد و دانشجویان و کارکنان به آزمون پرداختند.