برگزاری جلسه فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده

برگزاری  جلسه فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده

با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ،جلسه فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید روز دوشنبه 7 خرداد در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

در ابتدای  جلسه دکتر خسروانی معـاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده ضمن قرائت ترجمه ی    آیاتی از کلام ا... مجیددر خصوص اهمیـت روزه داری در ماه مبارک رمـضان و عرض خیر مقدم به حاضران در جلسه ، اختیارات معاونت فرهنگی برای امتیاز دادن کمیـسیون ارتقا ماده ی 1  را تشـریح  و تصمیمات اتخاذ شده در جلسه ی قبلی را مطرح نمود.

وی تاکید فعالیت های فرهنگی را در امور خیریه و کانون هایی در این خصوص دانست.

سپس دکتر فرهمند فر از اعضای هیئت علمی به برنامه ی پیاده روی و کوه پیمایی و ورزش همگانی در روز های سه شنبه تاکید کرد.

از جمله برنامه های آینده برگزاری ضیافت افطاری ماه رمضان در دانشکده بود.

در ادامه دکتر خسروانی در خصوص رعایت اصل حجاب و عفاف در دانشکده و مقایسه با دانشکده های خارجی صحبت کرد.

وی به تشکیل پکیـج فرهنگی و ارائه ی آن و فعالیـت های اجتماعی ،فرهنگی و برگزاری کارگاه های فعالیت های اجتماعی و حضور اساتید به عنوان مدرس ،مجری و تاکید بر انتشار نشریه فرهنگی توسط اساتید در دانشکده اشاره کرد.

سپس خانم دکتــر متوسـلی از اعضای هیئت علمی دانشکده به بـرگزاری مراسـم کوه پیمایی فعال و همچنین دعوت از دکتر پور غریب مــدیر تربیت بدنی دانشگاه جهت شرکت در جلـسات فرهنگی و اجرای برنامه ی ورزش دائمی و همگانی اشاره داشت.

وی افزود:انجمـن های دانشجویی جهت آموزش زبان و انتـقال توانایی ها به دانشـجویان بسیـار مهم است.وی هدف از این کار را توانمند سازی دانشجویان با برگزاری کارگاه ها و کمک گرفتن از دانشجویان خارجی و کانون های دانشجویی و اجرای برنامه ی اردو های فرهنگی و ارتباط با فرهنگ های خارجی و تعاملات وسیع را موضوع مهمی دانست.

در ادامه دکتر خسروانی در باره ی نحوه ی جمع آوری کمک ها جهت تدارک پکیج افطاری و هسته فرهنگی که برگزار کننده می باشد بحث کرد وی مبنـای این امر رابر جذب کمک ها و جمع آوری آن ها دانست..

سپس دکتر ترکمان و دکتر حاجی قاسم نحوه ی جمع آوری کمــک ها و تـدارک جهت  ضیافت افطاری را مطرح نمودند.

سپس دکتر نور اشرف الدین مدیر روابط عمومی دانشکده به ارائه ی آگهی جهت جمع آوری  کمک و تعیین روز افطاری و اطلاع رسانی از طریق سایت دانشکده اشاره کرد.

در ادامه بنا بر پیشنهاد اعضای هیئت علمی یک شنبه 20 خرداد روز برگزاری ضیافت افطار   تعیین شد.

سپس دکتر خسروانی پیشنهاد کرد که مکان برگزاری ضیـافت افطار در آبشـار تهران و یا  دریاچه چیتگر و یا موزه تاریــخ علوم پزشکی باشد و دکتر حاجــی قاسم نیز مـوزه ی دفاع  مقدس را برای این امر مناسب دانست.

در پایان جلسه دکتر خسروانی به برگزاری کارگاه مدیریت استرس و هرآنچه باعث می شود  که علاقه به برگزاری جلسات فرهنگی بیشتر شود و ساعت جلسه صحبت کرد.