ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده

ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس به همراه گشت در پل طبیعت با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار  شد.

با همت اعضای هیئت علمی نیکوکار و معاونت فرهنگی دانشکده ضیافت افطار ماه مبارک رمضان با حضور جمعی از دانشجویان ، کارکنان و اعضای هیئت علمی در روز یک شنبه 20 خرداد در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.

در ابتدای برنامه دکتر خسروانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده به حاضران خیر مقدم گفت.

نمایش همدلی و صمیمیت و حضور وسیع و پررنگ دانشجویان ، کارکنان و اعضای هیئت علمی بر سر سفره ی بندگی که بهانه ای است تا اعضای خانواده ی دانشکده دور هم جمع شوند فضای خوشایندی را برایشان به وجود آورد.

در حقیقت ماه رمضان و روزه داری سبب آرامش روحی شده و ارتباط معنوی انسان با معبود و توکل بر او باعث نشاط روانی در فرد می شود و نوعی تمرین خود سازی محسوب می شود.

در ادامه ی برنامه حاضران به اقامه ی نماز و صرف افطار پرداختند و در پایان آن ها در پل طبیعت پیاده روی کردند و تماشای چشم انداز های کم نظیر و مناظر زیبا از پایتخت لحظات شیرین و خاطرات خوشی را برای همه رقم زد.