گفتگو با دکتر جعفر آی در برنامه به خانه برمی گردیم از شبکه 5

در آستانه برگزاری اولین کنگره بین المللی مهندسی بافت و پزشکی ترمیمی دکتر جعفر آی فلوشیپ مهندسی بافت و پزشکی ترمیمی گفت: علم مهندسی بافت بسیار نوپا و جدید است و حدودا 10 سال است که به صورت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه های علوم پزشکی چندین شهر ایران تدریس میشود و دانشجویان رشته های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی ، علوم پایه پزشکی و حتی گروه علوم مهندسی می توانند در مقطع دکتری تخصصی در این رشته ادامه تحصیل دهند. هدف از این علم ساخت بافت سالم و جدید با استفاده از سلولهای بنیادی خود فرد بیمار بر روی داربست های بیولوژیکی در محیط خارج از بدن انسان و جایگزین کردن آن بلافاصله با بافت آسیب دیده، می باشد. هدف از برگزاری این کنگره بررسی تمام پیشرفت هایی که در داخل و خارج از ایران در حیطه مهندسی بافت بر روی ارگان های مختلف بدن انجام گرفته است، می باشد. این کنگره با حضور 13 انجمن علمی پزشکی و غیرپزشکی و با مشارکت انجمن بین المللی مهندسی بافت و پزشکی بازساختی (TERMIS) در روزهای 27 و 28 و 29 تیر ماه برگزار می شود.