برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال 1397 در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی رشته مهندسی بافت با حضور 44 داوطلب در روز سه شنبه 19 تیر 97 و رشته نانو فناوری پزشکی با حضور 27 داوطلب در روز چهارشنبه 20 تیر 97 برگزار شد.

در ابتدا دکتر آی معاون آموزشی دانشکده ضمن تریک و خیر مقدم به داوطلبان، به بیان مراحل انجام کار برای برگزاری آزمون پرداخت. سپس چک لیست های ایستگاه ها برای ممتحنین توضیح داده شد.

دکتر قاضی خوانساری مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز از نحوه برگزاری آزمون بازدید کرد. دکتر قاضی خوانساری  در خصوص نحوه برگزاری آزمون در دانشکده فناوری های نوین پزشکی گفت: نظم برگزاری آزمون به عنوان یکی از شاخصه ها به خوبی رعایت شده و تنوع ایستگاه ها و سوالات هر ایستگاه طبق استانداردهای اعلامی از سوی وزارت بهداشت انجام شده است.تنها تفاوتی که آزمون شفاهی امسال نسبت به سالهای گذشته داشته، اختصاص 20 درصد از نمرات هر ایستگاه به نوع شخصیت هر داوطلب است. با توجه به این امر که برخی داوطلبان جوان تر بلافاصله بعد از فراغت از تحصیل در آزمون شرکت کرده و مقالاتشان به چاپ نرسیده، اختصاص 20 درصد باعث می شود مقداری از امتیازی که ممکن است از دست بدهند جبران شود.

در پایان با توجه به گفت و گوهایی که دکتر قاضی خوانساری با ممتحنین و داوطلبان داشتن، هر دو گروه از نحوه برگزاری آزمون رضایت داشتند.