نشست صمیمی دانش آموختگان دانشکده با اعضای هیئت علمی و هیئت رئیسه

نشست صمیمی دانش آموختگان دانشکده  با اعضای هیئت علمی و هیئت رئیسه

با همت کمیته دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، دانشجویان فارغ التحصیل شادی خود را با اساتید خود به اشتراک گذاشتند.

این مراسم روز دوشنبه 25 تیر ماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.ابتدا با نوای دلنشین کلام ا... مجید این محفل صمیمی متبرک شد.

سپس آقای دکتر خسروانی ضمن تبریک وتهنیت خطاب به دانشجویان گفت : ابتدا باید از والدین شما سپاسگزار بود و بعد از همت شما که  با سعی و تلاش خود شکر گزار این زحمات بودید. ایشان همچنان در خصوص حفظ گوهر تقوا و اخلاص در امور، در سعادتمندی و موفقیت در زندگی مثال هایی را بیان کرد.

سپس کلیپ فعالیت های کمیته دانشجویی به سمع و نظر حاضرین رسید.

آقای دکتر احمدیان رئیس دانشکده سخنران بعدی بود.ایشان گفت:تقدیر از زحمات پدر و مادر همواره اصلی است که نباید فراموش شود.ایشان در خصوص ادامه مسیر در جهت موفقیت شغلی و خدمت به کشور توصیه هایی ارائه کرد و از ایشان خواست همواره دانشگاه علوم پزشکی تهران را پشتیبان خود دانسته و همکاری های خود را با دانشگاه حفظ کنند ایشان در ادامه افزود:شرکت در مسابقه "اگر من رئیس دانشکده بودم چه اقداماتی انجام می دادم؟"به ما کمک می کند، از نظرات شما در رفع مشکلات و بهبود خدمات استفاده کنیم.

سپس اعضای هیئت علمی هریک ضمن تبریک نکاتی را مطرح کردند. عمده صحبت ها عبارت بود از: آرزوی موفقیت در عرصه های اجتماعی و کار، نقش صداقت ، تعهد، امانت داری و  سخت کوشی در زندگی پویا و سعادتمند و همچنین  داشتن اهداف و همت بلند.

پاسخ به سـوال مسابقه دانشجویی موضوع بعدی بود.تعدادی از دانشجویان خود را جای  ریاست دانشکـده گذاشتند و به  بیان اقدامات و کارهای خود پرداختند .

در انتهای مراسم بـا تقدیم لوح تقدیر و هدیه از استاد بـرگزیده آقـای دکتر اعظـمی و دانشجویان برتر دانشکده سرکار  خانم  عـرب پور در مقطع دکترای تخصصـی و سـرکار خانم "فاطمه معدنی" در مقطع کارشناسی ارشد تقدیر شد.

میهمان این مراسم آقای دکتر پور محمدیان مدیر امور ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه بود.  علت حضور ایشان تقدیر ویژه از  سرکار خانم فاطمه معدنی فرزند جانبازدفاع مقدس به جهت کسب  رتبه اول در دانشکده بود.

در پایان عکس های  یادگاری دانشجویان و اساتید حسن ختام این نشست شد.