برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان در دانشکده

حجت الاسلام والمسلمین دکتر متوسل : امروز نام حسین (ع) در جهان تنها اسم یک فرد نیست بلکه اسم یک مکتب است.

روز سه شنبه 28 شهریور ماه مصادف با 8 محرم الحرام شب تاسوعای حسینی مراسم عزاداری سالار شهیدان با سخنرانی حجت الاسلام و الامسلمین دکتر متو سل و مداح اهل بیت آقای اشتیاقی و با حضور جمعی از اساتید و کارکنان در دانشکده فناوری­های نوین پزشکی برگزار شد.

مدیر گروه معارف دانشگاه سخنرانی خود را از زاویه تاریخ شروع کرد ایشان گفت: چرا امام حسین یک چهره جهانی است؟ چرا کشور یک میلیاردی هندوستان با حدود 15 میلیون شیعه روز عاشورا را تعطیل رسمی نموده و نخست وزیر کشور در مراسم عزاداری برای امام حسین شرکت می­کند؟ چرا رئیس جمهور یک کشور لائیک مثل ترکیه در روز عاشورا ایراد سخنرانی می­کند و از عظمت حسین می­گوید؟ چرا برای هیچ یک از کشتارهای تاریخ مثل مغول سالگرد نمی­گیرند؟ چرا عاشورا جاودانه شده است؟ در پاسخ ایشان به تشریح شعار جهانی امام حسین هیهات من الذله پرداخت و گفت امام حسین خطاب به صفوف دشمن فرمود: بدانید که چرا با من می­جنگید یک آدم پست و فرومایه مرا میان ذلت و شمشیر مخیر کرده است و هیهات من الذلت که خاندان نبوت هیچ وقت زیر بار ذلت نمی­روند. چرا امام حسین با بیست نفر از فرزندان و برادران و خواهران و خویشاوندان نزدیک و جمعاً هفتاد و دو نفر در مقابل یک جمعیت سی هزار نفری ایستاد؟ آیا نیت او جنگ بود و آیا یک فرمانده جنگی زن و بچه را با خود همراه می­کند؟ خیر . پس  ایشان خواست به مردم دنیا این نکته مهم را بفهماند: وقتی که فهمیدی حق چیست و باطل چیست دیگر اصلاً نباید محاسبه کنی که دشمن چند نفر است باید با جان و مال و از خودت مایه بگذاری و با او جهاد کنی. اقدام امام حسین دقیقاً شبیه اقدام پیامبر اکرم (ص) در واقعه مباهله است. پس ما دو وظیفه داریم : 1- شعار امام حسین (ع) را حفظ و پاسداری کنیم . 2- از ایشان این درس بزرگ را بگیریم که هرگز زیر بار ذلت نرویم.

در پایان مراسم مداح اهل بیت آقای اشتیاقی به ذکر مصیبت پرداخت و فضای محفل را در ماتم مظلومیت امام حسین و خاندان پاک او فرو برد.

والسلام علی الحسین (ع) و علی اولاد حسین (ع)