قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون ورودي دوره کارشناسی ارشد سال تحصيلي 98-97

باسلام و عرض ادب و احترام و تبریک بمناسبت قبولی شما داوطلب گرامی

خواهشمند است از تاريخ   97/07/07 لغايت  97/07/08 براي تكميل فرم ها و مدارك ثبت نا‌مي بشرح ذیل با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و رمز عبور به نشاني سايت ثبت نامي‌ سامانه سیپاد  و سامانه ساجد مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند. لازم به ذكر است به دليل تداخل ثبت نام از پذيرفته شدگان ساير مقاطع، بازه زماني اعلام شده برای ثبت نام تمديد نخواهد شد. عدم تكميل مدارك و تائيد نهايي ثبت نام در موعد مقرر بمنزله انصراف تلقی و مراتب به وزارت متبوع اعلام خواهد شد. ضمناً شروع دوره از نیمسال اول سال تحصیلی 98/97 مي باشد.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام اينترنتي:

1. تكميل و اسكن فرم هاي ثبت نامي شماره 2- 3- 4
  2.  اسكن دانشنامه یا گواهی موقت و یا گواهي مبني برفراغت ازتحصيل تا31 شهريور ماه 1397 (براي دانشجويان ترم آخر)
  3. اسكن شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي و عكس 3*4عكس 3*4 با فرمت JPEG  وحجم كمترازKB 50
  4. تصوير كارت پايان يا معافيت ازخدمت نظام وظيفه براي آقايان به صورت كارت هوشمند يا گواهي تعويض از مراكز پليس + 10

تبصره: پذيرفته شدگان مشمول معافيت تحصيلي موظفند تا دو ماه با در دست داشتن گواهي فراغت از تحصيل مقطع قبلی (نامه اعلام فراغت به سازمان وظيفه) جهت تمديد معافيت تحصيلي به آموزش دانشكده مراجعه فرمايند.

• تصویر پایان یا معافیت از خدمات لایحه طرح نیروی انسانی و یا گواهی مبنی بر اتمام طرح خدمات قانونی تا تاریخ 06/31/ 1397
  • گواهی تسويه حساب با صندوق رفاه دانشجویان (درصورت اخذ مدرك مذكور)

10- تصوير كارت سهميه ايثارگران(کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).

ثبت نام كنندگان محترم لطفاً جهت اطلاع از زمان دقیق شروع دوره به آموزش دانشکده  مراجعه و پیگیری فرمايند.

در خصوص اطلاع از امكانات رفاهي، خوابگاه و... به سايت معاونت دانشجويي فرهنگيhttp://vsca.tums.ac.ir   مراجعه فرمايند.

توجه:

مطالعه و رعایت مفاد دستور العمل ثبت نامی وزارت متبوع در قسمت ذیل اطلاعیه الزامی می باشد.

الف: جهت آگاهي از تكميل بودن وتائيد مدارك ضروري است مجددا" حداكثر بعد از48  ساعت به سايت مراجعه تا پيام ثبت نام انجام شد را مشاهده و رسيد تاييديه ثبت نام موقت را جهت ثبت نام حضوري در دانشكده پرينت فرمايد.

ب: درصورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي باشد لطفاً سريعا" نسبت به رفع نقص اقدام فرمائيد.

ج: براي دريافت كارت دانشجوئي پس از صدور كارت آن به نشانيvsca.tums.ac.ir  مراجعه فرماييد.

د: براي تكميل فرم هاي بررسي صلاحيت عموي (گزينش  PhD) به سايت Sajd.tums.ac.ir  مراجعه فرماييد.

تاريخ ثبت نام حضوري

تاريخ ثبت نام حضوري جهت تحويل اصل مدارك از روز دوشنبه 97/07/09 لغايت 97/07/10 مي‌باشد. لطفاً پذيرفته شدگان با در دست داشتن اصل مدارك و  پرينت ثبت نام تاييد شده و تاييديه گزينش به دانشكده محل پذیرش مراجعه فرمايند.

توجه: مراجعه حضوري دانشجويان شاهد و ايثارگر اعم از افرادي كه با سهميه و يا غير سهميه قبول‌ شده‌اند به واحد مديريت امور دانشجويان شاهد و ايثارگر جهت ارائه‌ي اصل مدارك ايثارگري و تكميل مراحل ثبت‌نام الزامي است.

شماره هاي تماس ضروری

درصورت هرگونه سوال درخصوص تنظيم سند تعهد محضري و مشاوره حقوقي  پيش از اخذ تعهد در دفاتر اسناد رسمي كشور با دفترحقوقي دانشگاه با شماره 81633359-8163369 تماس حاصل فرماييد.

ضمناً در صورت بروز هرگونه سوال درخصوص مدارك ثبت نامي و مشكلات رايانه اي در ساعات اداري (10الي 12) با شماره تلفنهاي 81633724 (صرفا در ایام ثبت نام اینترنتی، اداره تحصیلات تکمیلی) و 81634162 (قسمت رايانه وفني) تماس حاصل فرماييد.