کارگاه "معرفی فرصت های مطالعاتی مراکز آموزش عالی کشور آلمان"

کارگاه

نخستین کارگاه آموزشی معرفی فرصت های مطالعاتی مراکز آموزش عالی کشور آلمان روز سه شنبه اول آبان ماه 1397 در محل سالن همایش های آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو بخش مجزای دانشجویی و اساتید با حضور گسترده دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

این کارگاه با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه و معاونت بین الملل دانشکده  با حضور سرپرست موسسه تبادلات آکادمیک DAAD تهران برگزار گردید.

سرپرست موسسه تبادلات آکادمیک DAAD تهران ، آقای احمد کشاورزی، به تشریح برنامه های کلی آکادمیک بین دانشگاهی آلمان و ایران و معرفی ساختارهای موجود برای تبادل دانشجو و انجام  پروژه های تحقیقاتی علمی اساتید با هدف بین المللی سازی اشاره نمودند. ایشان توضیحات مبسوطی در مورد برنامه های حمایتیDAAD  در جلسه صبح برای دانشجویان و در جلسه بعد از ظهر به اساتید ارائه نمودند.

در بخش اساتید برنامه های DAAD برای تقویت همکاری های بین دانشگاهی بطور کامل شرح داده شد که از جمله می توان به مجموعه برنامه های حمایتی تخصصی بین دانشگاهی با محوریت توسعه و معرفی ابزار جستجو برای یافتن اساتد و موقعیت‌های همکاری (Fact Finding)، سفرهای گروهی دانشجویی (Group Study Visit)، اقامت های آموزشی و تحقیقاتی دانشمندان آلمانی در ایران در چارچوب برنامه تبادلات دوجانبه دانشمندان، کنگره ها و سخنرانی‌ها، دوره‌های تدریس کوتاه و یا بلندمدت اساتید آلمانی در ایران، گفتگوی آکادمیک با کشورهای اسلامی، همکاری های بین المللی در زمینه تحصیل و آموزش- برنامه "ایزاپ"، راه‌اندازی رشته مقطع تحصیلی مشترک با آلمان و اعطای مدرک تحصیلی مشترک، انواع بورسیه های دانشجویی در مقاطع مختلف از طرف موسسه اشاره نمود.

این مجموعه برنامه‌های حمایتی در حال حاضر فعال است و امکان استفاده از بخشی از حمایت‌ها آن برای پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌های ایران قابل دسترس می باشد.

در پایان با توجه به استقبال دانشجویان و اساتید مطرح دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از پرسش و پاسخ ها خواستار برگزاری کارگاه های بیشتر در این زمینه از طرف شرکت کنندگان بیان شد.