گزارش کارگاه ترسیم اشکال سلولی سلولی

بسمه تعالی

با توجه به اهمیت آشنایی دانشجویان با ترسیم اشکال سلولی سلولی در نگارش مقالات، پایان نامه ها و فعالیت های پژوهشی، دومین دوره کارگاه آموزشی ترسیم اشکال سلولی با استفاده از نرم افزار  ( Adobe    Illustrator) در روز دوشنبه 21 آبان با همکاری گروه پزشکی مولکولی در دانشکده برگزار شد. لازم به ذکر است که تعداد 26 نفر از دانشجویان گروه های مختلف آموزشی دانشکده و دانشگاه در این کارگاه حضور داشتند.

در ابتدا خانم رویا عباس زاده  ( مدرس کارگاه ) نحوه استفاده از نرم افزار Adobe Illustrator  را به دانشجویان ارائه دادند. وی ابزارهای کلیدی ترسیم در نرم افزار، ترسیم سلول و عناصر موجود در آن، ذخیره سازی تصاویر ترسیم شده به فرمت های مختلف، تبدیل تصاویر شطرنجی به تصاویر برداری،  وارد کردن تصاویر برداری از منابع مختلف به این نرم افزار و ویرایش آن ها را به علاقمندان آموزش دادند. پس از صحبت های ایشان فرم های نظر سنجی در بین دانشجویان توزیع گردید تا بتوان نظرات آن ها را در رابطه با این کارگاه دریافت و در پایان نیز دانشجویان شرکت کننده در این کارگاه نسبت به برگزاری مجدد و مستمر این کارگاه تاکید کردند.