حضور دانشگاه در ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران

ششمین دوره نمایشگاه «تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» از تاریخ سوم تا ششم دی ماه سال جاری با حضور 350 شرکت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است. این رویداد هر ساله مورد توجه عده کثیری از مخاطبان حوزه صنعت و دانشگاه قرار می گیرد. از آنجایی که محصولات بر اساس سطح‌بندی‌های فناورانه از تسهیلات 10 تا 50 درصدی برخوردار خواهند شد، فرصتی طلایی برای مشارکت و خرید دستاوردهای پژوهش، فناوری و محصولات دانش بنیان کشوراست.

در حاشیه این نمایشگاه، دکتر محمدرضا منظم، مدیر توسعه فناوری و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه با دکتر سعید سرکار، رئیس پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی و مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه گفتگو کرد

دکتر سرکار، ضمن تشکر از حمایت‌های همه‌جانبه دانشگاه در سیر تکاملی مجموعه تحقیقاتی و مرکز رشد تجهیزات پزشکی اظهار کرد: خوشبختانه امسال مرکز رشد در یک غرفه بزرگ و در بهترین جای نمایشگاه توانست تمام محصولات و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان مجموعه را به شایستگی ارائه کند و در معرض فروش مراکز تحقیقاتی و آموزشی قرار دهد. وی تأکید کرد: اگر خودمان در کشور ظرفیت‌سازی نکنیم، هیچ‌وقت به چنین تجهیزات پیشرفته‌ای دسترسی نخواهیم داشت. به‌طور مثال، تمام تجهیزات آزمایشگاه پری کلینیکال مستقر در آزمایشگاه جامع دانشگاه، با هزینه‌ای معادل سه و نیم میلیارد تومان در داخل دانشگاه ساخته‌شده است و در صورت واردات مشابه خارجی این دستگاه‌ها، ۴ میلیون یورو باید پرداخت می‌شد و درعین‌حال مشکلات خاصی ازجمله تحریم‌ها نیز در مسیر واردات تجهیزات وجود دارد.