نشست مشترک دانشکده و بیمارستان شریعتی پیرامون روابط مشترک علوم پایه و بالینی

گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد دانشکده‌، به عنوان یکی از مجموعه های فعال در حوزه های عمدتا مرتبط با علوم پایه، در راستای اهداف دانشکده و به منظور آغاز دور جدیدی از برقراری ارتباطات کارآمد با پزشکان و پژوهشگران حوزه ی بالینی، اقدام به برگزاری جلسات تحت عنوان " جلسات مشترک پایه و بالین" کرده است؛ که نخستین جلسه ی آن، در دی ماه سال جاری، با حضور استادان مدعو از گروه نورولوژی بیمارستان شریعتی، دکتر نفیسی، دکتر فاتحی و دکتر اخوت، اساتید گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد دانشکده و جمعی از دانشجویان برگزار گردید. محوریت جلسه، بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک( Amyotrophic Lateral Sclerosis, ALS) بود که به عنوان اختلالی که علیرغم ناتوان‌کنندگی چشم‌گیر، همچنان ابعاد گسترده‌ای از آن ناشناخته باقی مانده است. دکتر نفیسی در ارتباط با تابلوی بالینی، سیر پاتولوژیک، علامت شناسی و نحوه‌ی تشخیص، درمان و جایگاه های مورد انتظار در مسیر درمان و پاتو فیزیولوژی، نکات و مطالب جامعی را با تأکید بر سوال های پاسخ داده نشده در این زمینه، ارائه دادند. پس از آن دکتر اخوت طی سخنرانی خود مسیر بیماری زایی این اختلال را با ذکر جزئیات سلولی و مولکولی تشریح کردند. حین برگزاری جلسه، استادان حاضر به بیان تجربیات عملی خود در زمینه‌ی اختلالات تحلیل برنده‌ی عصبی و مسائل عمده‌ی این حیطه پرداختند. در پایان این نشست که در حدود یک ساعت به طول انجامید، پرسش و پاسخ در ارتباط با داروهای رایج و حال حاضر اسکلروز جانبی آمیوتروفیک، نحوه‌ی پاسخ دهی بیماران به این درمانها و پتانسیل های درمانی منطبق بر مطالعاتِ صورت گرفته، مطرح شد.