بازدید مسئولان دانشگاه از آزمایشگاه مطالعات مغز و رفتار دانشکده

دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه به همراه دکتر جهان­شیر، مسئول EDC و دکتر باستان‌حق، مسئول Skill Lab، به منظور بررسی کاربردهای علوم اعصاب در حیطه آموزش از آزمایشگاه مطالعات مغز و رفتار گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد این دانشکده بازدید کردند.

این بازدید روز دوشنبه 24 دی 97 در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد. در ابتدا دکتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده، ضمن خوش آمدگویی، توضیحاتی از قابلیتهای واقعیت مجازی برای یادگیری مهارتها در آموزش پزشکی و محصولات ارائه شده در این زمینه ارائه کرد. در ادامه دکتر جعفر آی، معاون آموزشی دانشکده، به همکاری هر چه بیشتر با دانشکده مجازی برای انجام پروژه های واقعیت مجازی تأکید کرد. طی بازدید از آزمایشگاه مطالعات مغز و رفتار، دکتر محمود رضا حاجی قاسم، مدیر گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد این دانشکده، توضیحاتی در مورد دستاوردهای گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد در زمینه های فناوری های آموزشی ارائه کرد. وی گفت: از جمله این دستاوردها، استفاده از واقعیت مجازی و واقعیت افزوده برای آموزش های عملکرد و ساختار مغز و همچنین اندازه گیری رفتارهای فرد می باشد. اندازه گیری های رفتاری نظیر عملکردهای مغز از جمله توجه، یادگیری، حافظه، تصمیم­گیری در افراد عادی و بیمارانی نظیر کم توجهی - بیش­فعالی (ADHD) و اوتیسم می باشد. همچنین،  با استفاده از ثبت سیگنالهای حیاتی نظیر تعقیب چشم، EEG، fMRI می­توان عملکردهای مغز فرد را بررسی کرد.

در ادامه دکتر علی یونسی، عضو هیئت علمی گروه علوم اعصاب دانشکده، گزارشی از قابلیتهای واقعیت مجازی در آموزش و پروژه های انجام شده در این آزمایشگاه، از جمله تشریح مجازی جسد ارائه نمود. در پایان دکتر سهراب پور ضمن قدردانی از فعالیتهای انجام گرفته، گفت: به جهت بهره وری از  این گونه پروژه­ها باید در سطح دانشگاه اطلاع رسانی مناسب انجام شود.  همچنین دکتر جهان‍شیر بر استفاده از این فناوری برای آموزش مهارتها به کارورزها و دستیاران تخصصی تأکید کرد. دکتر باستان‌حق نیز گفت: از این گونه فناوری ها برای آزمایشگاه های Skill Lab  به خوبی می توان استفاده نمود.