مراسم تودیع و معارفه معاون بین الملل دانشکده برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه معاون بین الملل دانشکده  برگزار شد

با حضور دکتر کردی،‌ معاون بین الملل دانشگاه،‌ مراسم تودیع و معارفه معاون بین الملل دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، روز چهارشنبه مورخ 10 بهمن 97 مراسم تودیع و معارفه ی معاون بین الملل دانشکده برگزارید گردید.

در این مراسم دکتر نسرین لطفی از سمت معاونت بین الملل دانشکده تودیع و  دکتر سید نصرالله طباطبائی شفیعی به عنوان سرپرست این معاونت معرفی شد. در ابتدای مراسم دکتر کردی گفت: هدف حوزه بین الملل تبیین جایگاه دانشگاه در منطقه و جهان است و از آنجا که این دانشکده دارای رشته های فناوری های نوین می باشد به مراتب می تواند نقطه اتصال مهمی برای ارتباط با سایر کشورها باشد. در ادامه دکتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر لطفی در سال های اخیر، گفت: رویکرد جدید ما در حوزه ی بین الملل تنها جذب دانشجوی خارجی نیست بلکه شاخص اصلی فعالیت واحد بین الملل این دانشکده یافتن راه های جدید انتقال و دریافت دانش فناوری با کشورهای منطقه و جهان است. در پایان مدیران گروه های آموزشی از زحمات دکتر لطفی در سالهای اخیر تشکر و برای دکتر طباطبائی در پیشبرد اهداف بین الملل دانشکده آرزوی موفقیت کردند.