مراسم تکریم و معارفه معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده

با حضور دکتر حلب چی،‌ معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه،‌ مراسم تکریم و معارفه معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی این دانشکده، روز دوشنبه مورخ 15 بهمن 97 مراسم تودیع و معارفه ی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده برگزارید گردید. در این مراسم دکتر مسعود خسروانی از سمت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده تودیع و  دکتر زهرا عزیزی به عنوان سرپرست این معاونت معرفی شد.

در ابتدای مراسم علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور مدعوین گفت: هدف ما در حوزه فرهنگی تربیت دانشجویانی است که علاوه بر دانش علمی،‌ دارای رفتار و تعامل مناسب در مجوعه دانشگاهی و فراتر از آن در جامعه باشند. وی گفت: معاونت فرهنگی دانشکده دو بعد دارد. یک بعد آن فعالیت های جاری این معاونت است و بعد دیگر ایجاد ارتباط و همکاری مناسب با سایر معاونت های دانشکده است.

در ادامه دکتر حلب چی گفت: فعالیت موثر در این معاونت نیازمند عشق به کار است و کسی که عهده دار آن می شود می بایست دانشجویان را خواهر و برادرهای کوچکتر از خود بداند. وی همچنین تأکید کرد که دانشکده فناوری های نوین پزشکی یکی از بهترین دانشکده های فعال در حیطه دانشجویی و فرهنگی است.

در ادامه دکتر مسعود خسروانی ضمن آرزوی موفقیت برای معاون جدید گفت: فعالیت در حوزه دانشجویی و فرهنگی می بایست با قلب سالم و اعتقاد باطنی همراه شود.

در پایان دکتر زهرا عزیزی ضمن تشکر از برگزاری این جلسه، برنامه های خود را در این حوزه از جمله افزایش مشارکت با دانشجویان و استفاده از ظرفیت های تخصصی ایشان، راه اندازی مشاوره پزشکی جهت کارکنان و دانشجویان، برگزاری کارگاه های مختلف و ... ارائه کرد.