شرکت دانشکده در جشنواره روز بین الملل

این جشنواره بین المللی در روزهای 2-4 اردیبهشت ماه با حضور روسا و معاونین دانشگاه برگزار گردید.

در این جشنواره دانشجویان بین الملل دستاوردهای علمی و فرهنگی کشور خود را به نمایش گذاشتند همچنین میزهایی به دانشکده ها جهت ارائه دستاوردهای علمی اختصاص یافته بود. طی بازدید آقای دکتر کریمی رئیس محترم دانشگاه علوم پرشکی تهران و آقای دکتر محمود نیلی احمد آبادی رئیس محترم دانشگاه تهران و آقای دکتر کردی معاون محترم بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از میز این دانشکده آقای دکتر طباطبایی شفیعی سرپرست محترم معاونت بین الملل دانشکده به معرفی دپارتمان های مختلف این دانشکده پرداختند و در مورد تعداد دانشجویان بین الملل این دانشکده هم صحبت کردند.جشنواره بین الملل فرصت مناسبی جهت معرفی دانشکده و عملکرد آن و ایجاد زمینه هایی جهت جذب دانشجو می باشد. همچنین دانشجویان بین الملل به همراه کارشناس بین الملل به سوالات بازدیدکنندگان پاسخ می دادند و در مورد ماموریت و رسالت این دانشکده توضیحاتی را می دادند.