جلسه دیدار معاون اداری مالی دانشکده با کارمندان

به گزارش روابط عمومی دانشکده این جلسه روز سه شنبه 4 تیر ماه 98 با حضور کارمندان دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه علیرضا تکلو، ضمن خوش آمدگویی گفت: من همکار و در کنار شما هستم. پیشبرد اهداف دانشکده با همکاری تمام کارکنان مهیاست از اینرو اگر در هر زمینه ایی پیشنهادی دارید حتماً به من انتقال دهید. نظم و ترتیب مقوله ای است که در زندگی روزمره هر انسانی ضروری است بنابراین در آراستگی و انضباط محیط کاری خود کوشا باشید.

وی در ادامه گفت: با توجه به اوضاع نامساعد اقتصادی در سال جاری، صرفه جویی در مصرف آب و برق و وسایل تحت الختیار می تواند گام مثبتی در کاهش هزینه ها باشد. همچنین با توجه به بخشنامه حضور و غیاب، لازم است کلیه کارکنان در خصوص حضور به موقع در محل کار اقدام کنند و در زمان حضور ارباب رجوع از انجام کارهای شخصی اجتناب نمایند. در پایان ضمن تشکر از حضور شما خاطر نشان می کنم که اگر همه ما با هم همکاری کنیم مطمئناً می توانیم در مسیر درآمد آزایی برای دانشکده گام های موثری برداریم.