تصویب  طرح ­های هسته های دانشجویان فناور دانشکده

پژوهش و فناوری، نیروی محرکه پیشرفت و توسعه پایدار است، لذا برای ارتقای سطح رفاه و استقلال واقعی جامعه و همچنین پیشرفت در زمینه‌های اقتصادی و صنعتی باید به کاربردی کردن آن توجه کرد. مهم‌ترین توقع جامعه از دانشگاه، این اهرم مهم تولید پژوهش و فناوری، ارزش‌آفرینی اقتصادی و اجتماعی است. از راهبرد‌های اصلی نیل به این هدف ایجاد فرهنگ و جهت‌گیری کارآفرینانه در استادان و دانشجویان، ایجاد استارت‌آپ‌ها و اسپین‌آف‌های دانشگاهی، تاسیس پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، شتاب‌دهنده‌ها و انکوباتورها، تاسیس مراکز پژوهشی دانشگاهی و تقویت اکوسیستم کارآفرینی از طریق همکاری‌های مشترک صنعت و دانشگاه است.نقش دانشگاه‌های نسل اول «دفاع از حقیقت» و نقش دانشگاه‌های نسل دوم «کشف حقیقت» بود، هدف دانشگاه‌های نسل سوم «خلق ارزش» است.از منظر روش‌شناسی می‌توان گفت که روش رایج در دانشگاه نسل اول «نقلی» و فلسفیدنِ روایی بوده است. دانشگاه نسل دوم از «روش علمی» تک رشته‌ای استفاده می‌کرده است. روش دانشگاه نسل سوم را می‌توان «علمی بین رشته‌ای» دانست.به همین ترتیب می‌توان گفت که دانشگاه نسل اول افراد «حرفه‌ای» تربیت می‌کرده است. دانشگاه نسل دوم نه تنها افراد متخصص حرفه‌ای بلکه «دانشمند» تربیت می‌کرده است. اما دانشگاه نسل سوم در کنار متخصص‌های حرفه‌ای و دانشمند، «کارآفرین» تربیت می‌کند.از سویی دیگر در دنیای امروز، افراد نیازهای بیشتری به نگهداری‌های پیشگیرانه و سلامت شخصی دارند که مقدمه‌ بسیار خوبی برای ایجاد هزاران فرصت مناسب در زمینه‌های غیر دارویی است. آنچه جهان ما به آن احتیاج دارد، داروهای بهتر، واکسیناسیون مناسب، سیستم‌های سلامت کارا و داروهای پیشگیرانه برای افرادی است که در محرومیت زندگی می‌کنند. درواقع، کارآفرینی سلامت در ذات خود دارای نگاهی بشردوستانه است که البته فرصت تجاری بسیار خوبی نیز به شمار می‌رود.راه‌اندازی«کانون هسته‌های دانشجویان فناور» گامی نوین در همین راستا و تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است که با پشتیبانی از نوآوری دانشگاهیان سعی دارد فرآیندانتقال دانش فنی از محیط‌های دانشگاهی به بازار را تسهیل کند.

هدف از هسته­ های دانشجویان فناور به شرح زیر می باشد:

1. تقویت مشارکت دانشجویان در پروژه­ های فناورانه
  2. تقویت پایان­ نامه­ های محصول محور
  3. شکل‌گیری شرکت‌های اسپین‌آف دانشگاهی
  4. تقویت زیرساخت­ تحقیقاتی شرکت­های دانش ­بنیان با مشارکت دانشجویان

پیرو تشکیل این کانون در دانشکده فناوری های نوین پزشکی، جلسه ایی  روز سه شنبه مورخ 98/06/05 باحضور معاون پژوهشی دانشکده دکتر رضا فریدی مجیدی،دکتر زهراعزیزی،دکترحسین قنبری وکارشناس پژوهش آقای شمس الدین زرین به همراه دانشجویان برگزار گردید که طی آن 12 طرح ازگروه های آموزشی دانشکده ( 7 طرح گروه نانوفناوری پزشکی، 2 طرح گروه پزشکی مولکولی، 2 طرح علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد و 1 طرح علوم سلولی کاربردی ) شرکت نمودند.

نمایندگانی از گروه ها برای دفاع از طرح خودگزارشی را ارائه نمودند و درپایان ازمیان 12 طرح مطرح شده 7 طرح ( 3 طرح گروه نانوفناوری پزشکی، 2 طرح گروه پزشکی مولکولی، 1 طرح گروه علوم اعصاب و 1 طرح گروه علوم سلولی کاربردی ) تصویب شدند.