صعودسعید پورسلیمان همراه با تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران به قله 4 هزارو 850 متری علم کوه

تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از دانشجویان،کارکنان واعضای هیات علمی به همراه مربی وسرپرستان،روزچهارشنبه 6 شهریور 98 به قله علم کوه صعود کردند.

این برنامه بمنظورآماده سازی هرچه بیشتر اعضای تیم کوهنوردی برای صعود به قله دماوند برگزار وتعداد 10 تن از دانشجویان،کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این صعود شرکت داشتند. تیم کوهنوردی دانشگاه در خلال این صعود ودر اقدامی برای حفاظت از محیط زیست،اقدام به جمع آوری زباله های دشت حصار چال کردند.

سعید پورسلیمان کارشناس آزمایشگاه دانشکده فناوری های نوین پزشکی نیز از اعضای این تیم کوهنوردی بود.