تقدیر و تشکر از کارمندان دانشکده به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز شنبه مورخ 9 شهریور 98 جلسه ای با حضور آقای علیرضا تکلو، معاون اداری مالی دانشکده و کارمندان تشکیل شد.

در این جلسه آقای علیرضا تکلو از عملکرد کارمندان و همکاری ایشان تقدیر و تشکر کرد و گفت: مسلماً شما کارمندان وظیفه شناسی هستید و هرکدام در جایگاه خود به خوبی کار خود را انجام میدهید. وی افزود: اینکه در کار خود دقت داشته و امور محوله را در اسرع وقت انجام دهید امتیازی است که در ارزشیابی عملکرد سالیانه شما تاثیر میگذارد.

وی ضمن تشکر از حضور از همه کارمندان در این جلسه از ایشان خواست که چنانچه نظر و پیشنهادی جهت پیشبرد اهداف دانشکده دارند با معاونت اداری مالی دانشکده در میان بگذارند.