مدرسه تابستانی نوروساینس، علوم شناختی و فلسفه: از حافظه تا آگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدرسه تابستانی با عنوان نوروساینس،  علوم شناختی و فلسفه:  از حافظه تا آگاهی، روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ  ۱۲ و ۱۳ شهریور ۹۸ با همکاری گروه علوم اعصاب این دانشکده و گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف در سالن جابرابن‌حیان  دانشگاه شریف برگزار گردید.

در این مدرسه ی تابستانی که استقبال کم‌نظیر و گسترده ی شرکت‌کنندگان را به همراه داشت، سیصد و سی نفر از دانشجویان، دانش آموزان  و اساتید دانشگاههای  مختلف  شرکت کردند. در این مراسم اساتیدی از دانشگاههای  علوم   پزشکی تهران و ایران،  شریف و سایر دانشگاه ها سخنرانی کرده  و  به پرسش‌های شرکت‌کنندگان  در حیطه ی حافظه و آگاهی پاسخ دادند. همچنین آزمایشگاه ملی نقشه‌ برداری مغز به عنوان یکی از مراکز فعال در زمینه‌‌هاي مرتبط با علوم اعصاب و علوم شناختی، در این همایش حضور یافت و امکانات و تجهیزات مربوط به پژوهش‌های مغز و شناخت را معرفی کرد.

از گروه علوم اعصاب دانشکده ، دکتر  علی یونسی با موضوع" نوروساینس و کیمیاگری؛ نگاهی به تاریخ مطالعات مغز، ذهن، خودآگاهی و وضعیت خودآگاهی" و دکتر مهدی تهرانی‌دوست با موضوع "آگاهی و هیجان" و دکتر غلامرضا حسن زاده  با موضوع " نقش پیام های حسی در شکل گیری مدارهای مغزی یادگیری حافظه"سخنرانی کردند و به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

از دانشجویان گروه علوم اعصاب این دانشکده، دکتر الهه عدلی از مسئولان و هماهنگ کنندگان اجرایی  و  دکتر لیدا شفقی و دکتر شهربانو قدرتی از اعضای کادر  اجرایی این مدرسه تابستانی بودند.