قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون ورودي دوره کارشناسی ارشد سال تحصيلي 99/98

باسلام و عرض ادب و احترام و تبریک بمناسبت قبولی شما داوطلب گرامی

خواهشمند است از تاريخ 98/06/27 لغايت 98/07/09 براي ثبت نا‌م و تکمیل فرایند آن با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و رمز عبور به سايت ‌https://sipad.tums.ac.ir/stdnew  مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند. لازم به ذكر است به دليل تداخل ثبت نام از پذيرفته شدگان ساير مقاطع، تسریع و تعجیل در امر فوق مزید امتنان خواهد بود. بدیهی است عدم تكميل مدارك و تائيد نهايي آن در موعد مقرر بمنزله انصراف تلقی و مراتب به وزارت متبوع اعلام خواهد شد. ضمناً شروع دوره از نیمسال اول سال تحصیلی 99/98 (مهر ماه) مي باشد.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام اينترنتي:

1. تكميل و اسكن فرم هاي ثبت نامي

2.  اسكن دانشنامه یا گواهی موقت مفطع قبل و یا گواهي مبني بر فراغت از تحصيل تا 31 شهريور ماه 1398 (براي دانشجويان ترم آخر)

3. اسكن شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي و عكس 3*4عكس 3*4 با فرمتJPEG  وحجم كمتر ازKB 50

4. تصوير كارت هوشمند پايان يا معافيت ازخدمت نظام وظيفه براي آقايان و يا گواهي تعويض آن از مراكز پليس + 10

• تبصره: پذيرفته شدگان مشمول برای بهره مندی از معافيت تحصيلي موظفند حداکثر تا آبان ماه جاری با در دست داشتن گواهي فراغت از تحصيل مقطع قبلی (نامه اعلام فراغت به سازمان وظيفه) جهت دریافت نامه و گواهی ثبت نام اولیه بمنظور ارائه به پلیس + 10 به آموزش دانشكده مراجعه فرمايند.

5. تصویر گواهی پایان یا معافیت از خدمات لایحه طرح نیروی انسانی و یا گواهی مبنی بر اتمام طرح خدماتقانونی تا تاریخ 98/06/31

6. ارائه گواهی 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی تا تاریخ 98/06/31 برای کلیه پذیرفته شدگان رشته های (1ـ پرستاری مراقبت های ویژه 2ـ پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان 3ـ  پرستاری اورژانس 4ـ  مدیریت پرستاری 5 ـ تکنولوژی گردش خون)

7.گواهی تسويه حساب و یا تقسیط بدهی با صندوق رفاه دانشجویان

8. تصوير كارت سهميه ايثارگران(کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).

• ضمناً مراجعه حضوري دانشجويان شاهد و ايثارگر اعم از افرادي كه با سهميه و يا غير سهميه قبول‌ شده‌اند به واحد مديريت امور دانشجويان شاهد و ايثارگر(واقع در بلوار كشاورز، خیابان قدس، خيابان ايتاليا، روبروي آزمايشگاه جامع ، پلاك 74 طبقه ششم) جهت ارائه‌ اصل مدارك ايثارگري و تكميل مراحل ثبت‌نام الزامي است.

توجه:

الف: جهت آگاهي از تكميل بودن وتائيد مدارك ضروري است مجددا" حداكثر بعد از 48 ساعت کاری به سايت مراجعه تا پيام ثبت نام انجام شد را مشاهده و رسيد تاييديه آن را جهت ارائه به هنگام ثبت نام حضوري در دانشكده پرينت فرمايید.

ب: درصورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي باشد لطفاً سريعا" نسبت به رفع نقص اقدام فرمایيد.

ج: ثبت نام كنندگان محترم لطفاً جهت اطلاع از زمان دقیق شروع دوره به سایت و یا با تلفن آموزش دانشکده تماس و پیگیری فرمايند. برای دریافت آدرس سایت و تلفن دانشکده اینجا کلیک نمایید.

ر: براي دريافت كارت دانشجوئي و اطلاع از امكانات رفاهي، خوابگاه و... به سايت معاونت دانشجويي فرهنگيhttp://vsca.tums.ac.ir   مراجعه فرمايید.

تاريخ ثبت نام حضوري

تاريخ ثبت نام حضوري جهت تحويل اصل مدارك از روز شنبه 98/07/06 لغايت یکشنبه 98/07/07 مي‌باشد. لطفاً پذيرفته شدگان با در دست داشتن اصل مدارك و پرينت ثبت نام تاييد شده به دانشكده محل پذیرش مراجعه فرمايند.