برگزاری اولین جشنواره دانشجویی نانو پزشکی دانشکده

دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه، ضمن بازدید از این جشنواره بر لزوم پژوهش­ با فناوری­ پیشرفته برای رفع مشکلات بالینی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، گروه نانو فناوری پزشکی این دانشکده در روز جهانی نانو فناوری 17 مهر 98، اولین جشنواره نانو پزشکی را برگزار کرد. این جشنواره برای تقویت شور و شوق علمی، خلاقیت دانشجویان و کسب مرجعیت علمی در کشور و منطقه به عنوان ماموریت ویژه دانشگاه در حوزه نانو پزشکی توسط دانشجویان این گروه برگزار شد. جشنواره در ساعت 10 صبح با پذیرش/ثبت نام و نصب پوسترهای دانشجویان شروع به کار کرد.

دکتر علیرضا احمدیان، رئیس این دانشکده به همراه معاونان این دانشکده با حضور در این جشنواره پذیرای بازدیدکنندگان بودند.

در ابتدا دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه به همراه دکتر امیرحسین جهانشیر، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزشی دانشگاه، از این جشنواره بازدید کردند. ایشان در این بازدید که به مدت دو ساعت انجام شد، از پوسترها و فعالیت های ارائه شده دانشجویان دیدن کردند. دکتر سهراب پور، نسبت به اهتمام دانشجویان رشته های جدید برای رفع مشکلات بالینی در حوزه سلامت و انعکاس فعالیت ها با شیوه های جدید به­ ویژه با استفاده از ظرفیت­های فضای مجازی تأکید کرد.

در طول برگزاری جشنواره دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر منظم، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه و دکتر پاسالار، رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه، از پوسترهای دانشجویان بازدید کردند. دکتر قاضی خوانساری ضمن بازدید از پوسترهای دانشجویی و پرسش و پاسخ با دانشجویان بر کاربردی بودن و وجود پتانسیل قابل توجه تولید محصول در بسیاری از پژوهش های ارایه شده تأکید کرد.

در ادامه رقابت طراحی پروژه با رویکرد تولید محصول بین چهار گروه متشکل از دانشجویان برگزار شد که در انتها مقرر شد ایشان طرحهای خود را در قالب طرح های فناورانه به دفتر ارتباط با صنعت ارائه دهند و با حمایت ویژه دکتر منظم در صورت کسب معیارهای لازم، گرنت فناوری دریافت کنند.

دانشجویانی از سایر دانشگاه­ها نیز در این جشنواره شرکت کردند و پوستر کار پژوهشی خود را ارائه کردند.

در پایان جشنواره و در مراسم اختتامیه، به نفرات برتر در بخش ارایه پوستر مدال طلا، نقره و برنز اهدا شد.