بازدید سفیران فناوری دانشگاه از دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه، دکتر نصراله طباطبایی، معاون بین‌الملل دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی با اعلام این خبر گفت: این بازدید شنبه 20 مهر 98 با همکاری دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه انجام شد.

وی با اشاره به اینکه با انتشار فراخوانی توسط دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، از دانشجویان بین‌المللی علاقه‌مند به بازدید از دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو دعوت به عمل آمد، اظهار داشت: این فراخوان منجر به شرکت 22 دانشجوی بین‌الملل دانشگاه از دانشکده‌های پزشکی مادر و پردیس بین‌الملل، داروسازی پردیس بین‌الملل، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی و فناوری‌های نوین پزشکی در این رویداد شد.

دکتر طباطبایی تصریح کرد: دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه پروژه‌ای تحت عنوان سفیران فناوری را با همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه و دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی در دست اجرا دارد که برنامه‌ریزی برای بازدید دانشجویان بین‌الملل  از همین طریق صورت گرفت.

نماینده معاونت بین‌الملل در دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه افزود: هدف از اجرای پروژه مذکور و بازدید انجام‌ شده در گام نخست آشناسازی دانشجویان بین‌المللی با شرکت‌های دانش‌بنیانی است که از یک پروژه تحقیقاتی در سطح دانشگاه توسط اعضای هیأت‌علمی آغاز شده‌اند و امروز نقشی مهم در ارتباط صنعت با دانشگاه ایفاء می‌کنند.

وی با بیان اینکه حضور دیگر شرکت‌ها و نهادهای فعال در زمینه تجهیزات، فناوری‌ها و صنایع مرتبط با حیطه پزشکی در این نمایشگاه، فرصت ارتباط دانشجویان بین‌المللی با آن‌ها را نیز ایجاد کرد، اظهار داشت: هدف نهایی گسترش این ارتباطات در سطح ایران و کشورهای پذیرنده دانشجویان خارجی حتی پس از فارغ‌التحصیلی دانشجویان با تکیه بر ظرفیت‌های موجود در حوزه فناوری نانو در کشورمان است.