جشن دانش آموختگان دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز دوشنبه 20 آبان 98 جشن دانش آموختگان این دانشکده در مقاطع ارشد و دکتری تخصصی در رشته های مهندسی بافت، پزشکی مولکولی، نانوفناوری پزشکی و زیست فناوری پزشکی برگزار شد.

در ابتدا دکتر علیرضا احمدیان، رئیس این دانشکده گفت: شما دانش آموختگان این دانشکده هر جایی چه در داخل و چه در خارج از کشور باشید سفیران علم و فناوری هستید و باید به این موضوع ایمان داشته باشید. با وجود شرایط جامعه و کاستی هایی که در مسیر تحصیلتان احساس کردید می بایست بایدهایی برای تغییر ایجاد کنید و آن ها را انجام دهید. با وجود اختلاف های فکری می بایست اهداف مشترک خود را پیدا کنید و برای تحقق رویاهایتان کارهای علمی مضاعف انجام دهید. در آخر فراغت از تحصیل را به شما و خانواده شما تبریک می گویم و از شما می خواهم که ارتباط خود را با دانشگاه حفظ کنید.

در ادامه دکتر سید احمدیان، دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: فناوری های نوین سازنده 100 سال آینده و در خدمت رفاه بشریت است. دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از بهترین انتخاب ها در کشور است. دانشگاه مادر علمی شماست، همانطور که قدر مادر فیزیولوژیک خود را می دانید قدر مادر علمی خود را نیز بدانید. در ادامه سید شمس الدین زرین مدیر دانش آموختگان این دانشکده  از اعضای هیئت علمی و دانشجویان دعوت کرد تا خاطرات به یاد ماندنی خود در دوره تحصیل بازگو کنند.

مراسم با اهدای لوح و هدیه به دانشجویان و هم آوایی گروه کر دانشگاه علوم پزشکی تهران پایان یافت.