بازدید نمایندگان دانشگاه لیوبلیانا کشور اسلوونی از دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه 21 آبان 98 دکتر بروت ستروکلج (Borut Strukelj) رئیس بخش زیست شناسی دارویی و دکتر سامو کرفت (Samo kreft) از دانشگاه لیوبلیانای کشور اسلوونی به همراه هیئت همراه از دانشگاه با اعضای هیئت علمی این دانشکده گفتگو، تبادل نظر و از امکانات آزمایشگاهی دیدار کردند.

در این نشست دکتر ستروکلج گفت: اینکه رشته های نوین در این دانشکده در کنار هم قرار گرفته اند و در یک مجموعه همکاری بین رشته ایی دارند بسیار جذاب است. این دانشکده به خاطر وجود دانشجویان در مقاطع ارشد و دکترا سطح علمی بالایی دارد و وجود سیاست محصول محوری قابل توجه است.

دکتر کرفت ضمن بازدید از آزمایشگاه گفت: در دانشگاه لیوبلیانا هر دانشجو واحد آزمایشگاهی خود را دارد و به تنهایی کار می کند. این موضوع بسیار حائز اهمیت است که در دانشکده فناوری های نوین پزشکی تمامی رشته ها در کنار هم و در یک مجموعه مشغول به کار هستند. این باعث تبادل علمی بیشتر مابین رشته ها می شود. در پایان این دیدار طرفین بر ایجاد روابط اعضای هیئت علمی دو دانشگاه با هم تأکید کردند.