اولین جلسه مشترک دانشکده و دانشکده دندانپزشکی جهت راه اندازی دوره فلوشیپ پزشکی بازساختی در دندانپزشکی

اولین جلسه مشترک دانشکده  و دانشکده دندانپزشکی جهت راه اندازی دوره فلوشیپ پزشکی بازساختی در دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، این جلسه روز شنبه 26 بهمن 98 با حضور دکتر علیرضا احمدیان رئیس دانشکده، دکتر جعفر آی معاون آموزشی دانشکده، دکتر نغمه بهرامی مسئول دوره فلوشیپ پزشکی بازساختی دانشکده، دکتر محمد بیات مسئول دوره فلوشیپ پزشکی بازساختی دانشکده دندانپزشکی و دکتر فرنوش محمدی معاون آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر آی اطلاعات جامعی از دانشکده فناوری های نوین پزشکی ارائه داد. در ادامه درباره نحوه برنامه ریزی دوره مذکور بحث و تبادل نظر شد. در این جلسه مقرر گردید متخصصین دندانپزشکی پس از شرکت در آزمون ورودی به مدت 6 ماه در دانشکده فناوری های نوین پزشکی مبانی اصول پزشکی بازساختی را آموزش ببینند و پس از آن به مدت 12 ماه در دو دانشکده دندانپزشکی و فناوری های نوین پزشکی پروژه فن آور یا محصول محور تعریف کرده و اجرا کنند.