تقدیرازاساتید فعال در زمینه تدریس مجازی دانشکده

سرکار خانم دکتر الهه متوسلی

جناب آقای دکتر یزدان عسگری

جناب آقای دکتر امیرحسین بتولی

خداوند قادر منّان را شاکریم که به ما نعمت قدردانی و تقدیر از عزیزانی که همواره با عزمی راسخ در پرتوی از صداقت و تبلوری از مشارکت و بارقه هایی از مسئولیت پذیری با رویکرد آفریدن فرداهایی بهتر و برتر جهت تربیت انسان های پاک نیت و توانمند در عرصه های مختلف آموزشی و فرهنگی تلاش می کنند را ارزانی فرمود.

به استحضار می رساند که حوزه معاونت آموزشی بعد از بررسی فعالیت های آموزشی اساتید محترم دانشکده، شما استاد گرامی را به عنوان اساتید فعال در زمینه تدریس مجازی دانشکده اعلام می نماید و بدینوسیله ضمن طرح و تایید این مساله در هییت رییسه محترم دانشکده قرار بر این شده است که نهایت تشکر و قدردانی از زحمات شما استاد گرامی  بصورت مادی و معنوی بعمل آید. معیار انتخاب شما عزیزان بر اساس تعداد جلسات تدریس مجازی، نوع تدریس، نوآوری در تدریس، رضایتمندی دانشجویان از نحوه تدریس استاد مربوطه بوده است.

در همین راستا بر خود لازم می دانم از تلاش و کوشش شما همکار ارجمند در برگزاری کلاس های مجازی صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم .

امید است در سایه عنایات ایزد منان موفق و مؤید باشید .

همچنین بر اساس پروتکل مصوبه هیات رئیسه محترم تدریس های مجازی معیاری برای امتیازات آموزشی، ارتقا، تمام وقتی در ماه های آینده برای اساتید می باشد . نوبت دوم ارزشیابی آموزش مجازی نیمه دوم تیر ماه می باشد ،از اساتید محترم خواهشمندیم در برگزاری کلاس های مجازی ،همچنان کوشا و فعال باشند.

دکتر جعفر آی

معاون آموزشی دانشکده