جلسه دفاع اولین پایان نامه محصول محور دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی آقای سعید فرزام فر دانشجوی دکتری تخصصی (PhD) مهندسی بافت در تاریخ چهارشنبه 23 مهر 1399 از رساله خود به عنوان اولین پایان نامه محصول محور دانشکده با موضوع (ترمیم عصب سیاتیک آسیب دیده در مدل حیوانی موش صحرایی با استفاده از کانال های ساخته شده با پلیمر  پلی کاپرولاکتون / کلاژن حاوی نانو فیبر کربن و   سلول های بنیادی اندومتریال) به صورت مجازی دفاع کرد . لازم به ذکر است راهنمایی این پایان نامه با اساتید ارجمند دکتر جعفر آی و دکتر سید محمد توانگر انجام پذیرفت. همچنین دو نفر از اعضای محترم  کمیته فناوری دانشگاه جناب آقای دکتر محمد رضا منظم مدیر توسعه فناوری وارتباط با صنعت دانشگاه و جناب آقای دکتر رضا فریدی مجیدی معاون محترم پزوهشی دانشکده در این جلسه حضور داشتند.

آقای فرزام فر در حین دفاع از پایان نامه خود توضیح داد که آسیب اعصاب محیطی باعث از دست رفتن عملکرد حسی یا حرکتی در ناحیه بعد از آسیب عصبی میشود. در بالین استاندارد طلایی برای ترمیم این ضایعات برداشتن قسمتی از عصب سالم از جای دیگر بدن و پیوند آن در محل ضایعه عصبی است بنابراین در این موارد حداقل یك عصب بایستی قربانی شود. مشکلات و عوارض ناشی از برداشتن عصب منجر به ایده مهنسی این بافت ها شد. در این مطالعه با استفاده از روش های مختلف ساخت داربست و تکنولوژی سلول های بنیادی و نانو تکنولوژی پزشکی نمونه اولیه محصول برای استفاده های بالینی تولید شد و مشخصه یابی گردید.

دستاورد این پزوهش منجر به تولید دانش فنی ساخت کاندویت عصبی برای تجاری سازی و انتشار دو مقاله نمایه شده در ISI شد.

لازم به ذکر است دکتر محمد علی شکرگزار به عنوان داور خارج از دانشگاه، دکتر محمدعلی مظلومی داور خارج از گروه و دکتر نسرین لطفی و دکتر علی فرزین به عنوان داور داخل گروه ، داوری این پایان نامه را بر عهده داشتند.