قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی سال تحصیلی 1400/1399 رشته های کارشناسی ارشد

قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون ورودي دوره کارشناسی ارشد سال تحصيلي 1400/1399

باسلام و عرض ادب و احترام و تبریک بمناسبت قبولی شما داوطلب گرامی

خواهشمند است از تاريخ 99/08/12 لغايت 99/08/18 براي ثبت نا‌م و تکمیل فرایند آن با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور (داوطلبینی که فاقد شماره شناسنامه می باشند از کدملی به عنوان کد کاربری و رمز عبور استفاده نمایند) به سايت ‌https://sipad.tums.ac.ir/stdnew  مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند. لازم به ذكر است به دليل تداخل ثبت نام از پذيرفته شدگان ساير مقاطع، تسریع و تعجیل در امر فوق مزید امتنان خواهد بود. بدیهی است عدم تكميل مدارك و تائيد نهايي آن در موعد مقرر بمنزله انصراف تلقی و مراتب به وزارت متبوع اعلام خواهد شد. ضمناً شروع دوره از نیمسال اول سال تحصیلی 1400/1399 و یا با تشخیص و نظر دانشکده و گروه آموزشی از نیمسال دوم 1400/1399 مي باشد.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام اينترنتي:

1. تكميل و اسكن فرم هاي ثبت نامي
  2.  اسكن دانشنامه یا گواهی موقت مفطع قبل و یا گواهي مبني بر فراغت از تحصيل تا 30 مهر ماه 1399 (براي دانشجويان ترم آخر)
  3. اسكن شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي و عكس 3*4  عكس 3*4 با فرمتJPEG  وحجم كمتر ازKB 50
  4. تصوير كارت هوشمند پايان يا معافيت ازخدمت نظام وظيفه براي آقايان و يا گواهي تعويض آن از مراكز پليس + 10
  5. پذيرفته شدگان مشمول برای بهره مندی از معافيت تحصيلي لازم است سریعاً با مراجعه به سایت https://services.epolice.ir  وارد پرتال جامع سازمانی شده و نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی اقدام فرمایند. بدیهی است قبل از آن ضرورتاً با مراجعه به اداره وظیفه عمومی شهر محل اقامت نسبت به ثبت و اتمام معافیت تحصیلی مقطع قبلی (کارشناسی) خویش اقدام لازم بعمل آورید.

تبصره 1 - پذیرفته شدگان سرباز نیز می بایستی از طریق سایت فوق الذکر نسب به ثبت تقاضای ترخیص از خدمت اقدام و پس از تایید آن که قاعدتاً نمی بایستی طولانی تر از 48 ساعت باشد، مجدداً نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی خویش در سایت اقدام و پیگیری فرمایند. (مزید اطلاع اضافه می نماید که این افراد برای ترخیص از خدمت نیازی به ارائه نامه قبولی از دانشگاه نخواهند داشت).

تبصره 2 - داوطلبین عزیز در صورت لزوم می توانند با مراجعه به بخش آموزش سایت www.vazifeh.police.ir فیلم های آموزشی راهنمای ثبت معافیت تحصیلی داخل کشور را ملاحظه و کسب اطلاع نمایند.

1.  تصویر گواهی پایان یا معافیت از خدمات لایحه طرح نیروی انسانی و یا گواهی مبنی بر اتمام طرح خدمات  قانونی تا تاریخ 31/06/1399
  2. ارائه گواهی 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی تا تاریخ 31/06/1399 برای کلیه پذیرفته شدگان رشته های (1ـ پرستاری مراقبت های ویژه 2ـ پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان 3ـ  پرستاری اورژانس 4ـ  مدیریت پرستاری 5 ـ تکنولوژی گردش خون)
  3. گواهی تسويه حساب و یا تقسیط بدهی با صندوق رفاه دانشجویان

9- تصوير كارت سهميه ايثارگران (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و(…

توجه خیلی مهم:

الف: ضروری است پذیرفته شدگان همزمان با ثبت نام اینترنتی براي تكميل فرم هاي بررسي صلاحيت عمومي (گزينش) به سايت Sajed.tums.ac.ir  مراجعه و نسبت به تکمیل فرم ها گزینش اقدام فرمايند بدیهی است در صورت عدم تکمیل فرمهای مذکور فرایند ثبت نام ناقص و به مرحله تایید نخواهد رسید. درصورت لزوم با تلفن های 021 – 88992765 و یا 09383340659 تماس حاصل فرمایید.

ب: جهت آگاهي از تكميل بودن وتائيد مدارك ضروري است مجددا" حداكثر بعد از 48 ساعت کاری به سايت مراجعه تا پيام ثبت نام انجام شد را مشاهده و رسيد تاييديه آن را جهت ارائه به هنگام ثبت نام حضوري در دانشكده پرينت فرمايید.

ج: درصورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي باشد لطفاً سريعا" نسبت به رفع نقص اقدام فرمایيد.

د: ثبت نام كنندگان محترم لطفاً جهت اطلاع از زمان دقیق شروع دوره (که درحال حاضر و به علت شیوع بیماری کووید 19 بصورت مجازی خواهد بود) و نحوه وزمان انتخاب واحد و آشنایی با دروس و گروه آموزشی به سایت و یا با تلفن آموزش دانشکده تماس و پیگیری فرمايند. برای دریافت آدرس سایت و تلفن دانشکده اینجا کلیک نمایید.

ر: براي دريافت كارت دانشجوئي و اطلاع از امكانات رفاهي، خوابگاه و... به سايت معاونت دانشجويي فرهنگي به سایتhttp://vsca.tums.ac.ir   مراجعه فرمايید.

ز: ارسال هرگونه درخواست (به غير از اسکن مدارك ثبت نامي كه بایستي صرفاً از طريق سايت ثبت نام صورت گيرد) بوسيله تلفن همراه از طريق آدرس ميز خدمت امكان پذير مي باشد و نياز به مراجعه حضوري نخواهد داشت .برای دریافت آدرس میز خدمت دانشگاه اینجا کلیک فرمایید.

ه:. در صورت بروز هرگونه مشکل در سایت ثبت نام با شماره 81633726 مرکز خدمات رایانه تماس حاصل فرمایید. ضمناً تلفن شماره 81633751 اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه در ایام ثبت نام از ساعت 9 صبح تا ساعت 14 پاسخگو سوالات احتمالی شما عزیزان خواهد بود.