بازدید نمایندگان هیات رئیسه دانشکده  از واحدهای آموزشی، اداری و آزمایشگاه دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده روز دوشنبه مورخ 1 دی 99، علی هشیار، معاون اداری مالی دانشکده، دکتر جعفر آی، معاون آموزشی دانشکده و دکتر سیدنصرالله طباطبایی، معاون بین الملل دانشکده به عنوان نمایندگان اعضای هیات رئیسه از طبقات ساختمان های اداری و آزمایشگاه این دانشکده بازدید کردند.

هدف از این بازدید، رسیدگی به مشکلات اعضای هیات علمی و کارکنان از نزدیک و در محیط کار آنها در راستای بهبود و اصلاح روش های خدمت رسانی بهتر و ارتقای سطح رضایتمندی ارباب رجوع بود. نمایندگان با ایشان تبادل نظر کردند و از مشکلاتی که مطرح میشد لیستی تهیه و صورتجلسه شد تا در اسرع وقت نسبت به رفع آنها اقدام شود.

در دیدار از بخش های مختلف آزمایشگاه وضعیت قرارگیری دستگاه ها، استانداردسازی، وضعیت تاسیسات، شرایط کار دانشجویان و مشکلات کارشناسان آزمایشگاه بررسی و ثبت شد.

مقرر گردید این بازدید مدیریتی در بازه های زمانی مشخص تکرار شود و سایر اعضای هیات رئیسه دانشکده نیز در این رویداد حضور داشته باشند.