بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، چهارشنبه 15 بهمن 99  همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، طی دیداری صمیمانه؛ دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی به همراه دکتر رضا فریدیی مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده و علی هشیار، معاون اداری مالی دانشکده با حضور در محل خدمت بانوان شاغل و دانشجو، با اهدای شاخه ای گل این روز را تبریک گفتند و از زحمات وتلاشهای بی وقفه آنان تقدیر کردند. در این دیدار، دکتر حسین قنبری، ضمن ابراز تاسف از اینکه به دلیل شرایط بیماری کرونا امکان برپایی جشنی بزرگ و آیین تقدیر از بانوان شاغل در این دانشکده میسر نیست، گفت: در آینده نزدیک، با توکل بر خدا و با ریشه‌کنی این بیماری منحوس، تقدیر شایسته ای از بانوان پرتلاش دراین دانشکده خواهیم داشت.