کاربردهای تصویربرداری سنکروترونیِ میکرو و نانو در زیست پزشکی
نخستین وبینار از مجموعه «کاربردهای تابش سنکروترونی در پزشکی و سلامت»

دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری چشمه نور ایران برگزار می‌کند:

💻 وبینار SLH01ق:
◀️ کاربردهای تصویربرداری سنکروترونیِ میکرو و نانو در زیست پزشکی▶️
نخستین وبینار از مجموعه «کاربردهای تابش سنکروترونی در پزشکی و سلامت»

🟣در این مجموعه به بررسی کاربردهای تابش سنکروترونی در زمینه‌های مرتبط با علوم پزشکی پرداخته می‌شود.

🟣نخستین وبینار پنج‌شنبه، ۱۷ تیرماه ۱۴۰۰ با محور «تصویربرداری میکرو و نانو» و با سخنرانی متخصصینی از مرکز بیمارستانی دانشگاه گرنوبل-آلپ، مرکز ملی پژوهش‌های علمی (CNRS) در فرانسه و آزمایشگاه سنکروترونی اروپا (ESRF) برگزار می‌شود.

🟣مخاطبین این وبینار علاقه‌مندان و متخصصین در زمینه تصویربرداری پزشکی هستند.

🟪 شرکت در این رویداد رایگان است و به شرکت‌کنندگان در این وبینار گواهی حضور داده خواهد شد

🟣برای نام‌نویسی و دریافت اطلاعات بیشتر به وبگاه چشمه نور ایران مراجعه کرده و ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

@esrf_synchrotron
@universitegrenoblealpes