برگزاری دومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده

لید خبر: دومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده فناوری های نوین پزشکی روز شنبه 5 تیر 1400 از ساعت 15 الی 16 از طریق پلتفرم زوم با سخنرانی آقای دکتر امین اردستانی از دانشگاه Bremen  آلمان برگزار خواهد شد.

متن خبر : به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده فناوری های نوین پزشکی روز شنبه 5 تیر 1400 از ساعت 15 الی 16 از طریق پلتفرم زوم با سخنرانی آقای دکتر امین اردستانی از دانشگاه Bremen  آلمان  با عنوان"Novel Strategies to Protect Pancreatic Beta Cells in Diabetes" به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.

این برنامه با همکاری معاونت بین الملل دانشکده فناوری های نوین پزشکی و گروه پزشکی مولکولی دانشکده به منظور توسعه و تقویت روابط، تعاملات و تبادلات آکادمیک در عرصه های بین المللی و توسعه آموزش مجازی، ارتباط و همکاری مشترک با استادان خارجی و بررسی آخرین مقالات علمی آنها، ارتقای علمی اساتید و دانشجویان، تشویق و توسعه انگیزه اعضای هیئت علمی به برگزاری دوره ها و آموزش های مجازی مشترک با خارج از کشور و معرفی دانشکده در حوزه بین الملل برگزار خواهد شد.

شرکت کنندگان محترم میتوانند درروز برنامه از طریق لینک زیر این سخنرانی را دنبال کنند و در گفتگوی پیرامون آن شرکت نمایند.

Meeting ID: 997 1408 0618
Passcode: TUMS