کارگاه " ایده پردازی و مدیریت استراتژیک محصول"

برگزاری اولین کارگاه اصول تجاری سازی و خلق محصول دانش دانشکده فناوری های نوین پزشکی

اولین کارگاه مجازی از سلسله کارگاه های اصول تجاری سازی و خلق محصول دانش با عنوان " ایده پردازی و مدیریت استراتژیک محصول" در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، اولین کارگاه مجازی از سلسله کارگاه های اصول تجاری سازی و خلق محصول با عنوان"ایده پردازی و مدیریت استراتژیک محصول" توسط  دفتر توسعه آموزش و معاونت اقتصاد دانش بنیان این دانشکده برگزار می شود.

این کارگاه دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی است. اطلاعات تکمیلی این کارگاه به شرح ذیل است:

مدرس: دکتر عطاالله پورعباسی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سرپرست مرکز ایده پروری و نوآوری پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

زمان: یکشنبه 7 شهریور ساعت 10 تا 12

مخاطب: دانشجویان و اعضای هیئت علمی