نمایش اخبار

-

بزرگداشت روز استاد در دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۴۰۰/۰۲/۱۲  مراسم بزرگداشت روز استاد با حضور مسئول و معاون نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
اولین وبینار "کارآفرینی و خلق ثروت دانش بنیان" ۱۴۰۰/۰۲/۰۸ اولین وبینار کارآفرینی و خلق ثروت دانش بنیان توسط دفتر توسعه هسته های فناور و کارآفرین دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار می شود
کسب جایزه پایان نامه پنج دقیقه ای دانشجویی توسط دانشجوی دانشکده ۱۴۰۰/۰۲/۰۸  فاطمه معدنی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی نانوفناوری برگزیده سومین دوره پایان نامه های پنج دقیقه ای دانشجویی شد
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» ۱۴۰۰/۰۲/۰۶ دکتر الهه متوسلی: رشته پزشکی مولکولی رشته‌ای جدید، محصول محور و فناورانه است
چاپ مقاله عضو هیات علمی گروه پزشکی مولکولی در مجله Nature Metabolism ۱۴۰۰/۰۲/۰۱ مقاله "نقش پروتئین سرین ترئونین کیناز  3 و 4 مسیر   Hippo در کنترل اختلال متابولیکی" توسط عضو هیات علمی گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در مجله Nature Metabolism به چاپ رسید.
گفتگو با سعیده جعفری کارشناس آزمایشگاه دانشکده به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی ۱۴۰۰/۰۱/۳۱ روابط عمومی دانشکده در روز علوم آزمایشگاهی، با سعید جعفری کارشناس ارشد آزمایشگاه این دانشکده گفتگو کرد.