نمایش اخبار

-

هفتمین جلسه معاونین بین الملل دانشکده ۱۴۰۰/۰۶/۲۴ هفتمین جلسه معاونین بین الملل دانشکده فناوری های نوین پزشکی روز سه شنبه مورخ 1400/06/23 ساعت 11:30-12:30 در معاونت بین الملل دانشکده برگزار شد.
پذیرش طرح تحقیقاتی عضو هیات علمی دانشکده در فراخوان مشترک مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) با کشور ترکیه  ۱۴۰۰/۰۶/۱۴ طرح تحقیقاتی دکتر نصر اله طباطبایی عضو هیات علمی گروه نانوفناوری پزشکی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در فراخوان مشترک مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) و سازمان پژوهش‌های علمی و فناوری ترکیه (TÜBİTAK) پذیرفته شد.
نشست هیئت رئیسه دانشگاه با روسای دانشکده ها و بیمارستان ها برگزار شد ۱۴۰۰/۰۶/۱۰ دکتر کریمی: ریاست دانشگاه تهران نردبانی بلند است و رئیس آن باید قدرت نه گفتن داشته باشد
برگزاری سومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده ۱۴۰۰/۰۶/۰۸ سومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری استادان خارجی برگزار شد.
اولین نشست روسای بیمارستان رازی و دانشکده ۱۴۰۰/۰۶/۰۷ روسای بیمارستان رازی و دانشکده فناوری های نوین پزشکی در اولین نشست مشترک با هدف همکاری علوم پایه و بالین تبادل نظر کردند.
اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 1400-1401 ۱۴۰۰/۰۶/۰۷ زمان انتخاب واحد از تاریخ 1400/06/09 لغایت 1400/06/14 می باشد