نمایش اخبار

-

ارزشیابی اساتید ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
عید سعید قربان مبارک ۱۴۰۰/۰۴/۳۰ دلیل نامگذار عید قربان با توجه به آیات قرآن کریم چرا روزى که حضرت ابراهیم علیه السلام مى‌خواست پسرش را قربانى کند عید قربان نامیده شد؟
برگزاری چهارمین جلسه معاونین بین الملل دانشکده ۱۴۰۰/۰۴/۱۶ چهارمین جلسه معاونین بین الملل دانشکده فناوری های نوین پزشکی با حضور معاونین بین الملل گروه های آموزشی دانشکده برگزار شد.
روز بزرگداشت صائب تبریزي  ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ آیا با بزرگترین غزلسرای قرن یازدهم آشنایی دارید؟ عاشقانه‌های صائب را خوانده‌اید و به شباهت آن‌ها با اشعار حافظ پی برده‌اید؟
روز آزادسازي شهر مهران ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ 10 تیرماه مصادف با سالروز آزادسازی مهران قهرمان است، شهری که طی ۱۰ روز نبرد سخت در عملیات کربلای یک آزاد شد تا امروز شاهد این باشیم که برای زائران حسینی دروازه کربلا شود.
برگزاری دومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده ۱۴۰۰/۰۴/۰۷ ومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری استادان خارجی برگزار شد.