نمایش اخبار

-

کلاس آموزشی صیانت از حقوق شهروندی در دانشکده برگزار شد ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ کلاس آموزشی صیانت از حقوق شهروندی ویژه کارکنان در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس حسابداری دانشکده ۱۴۰۱/۰۳/۳۰  مراسم تکریم و معارفه رئیس حسابداری دانشکده فناوری های نوین پزشکی با حضور معاون اداری مالی دانشکده و مسئولانی از امور مالی دانشگاه برگزار شد.
 بازدید بازرسان صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه از دانشکده ۱۴۰۰/۱۱/۱۷  بازرسان صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در واحدهای دانشگاه، از دانشکده فناوری های نوین پزشکی بازدید کردند.
بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در دانشکده ۱۴۰۰/۱۱/۰۳  جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا، مناسبت روز زن و روز مادر، ‌با حضور هیات رئیسه و بانوان این دانشکده برگزار شد.
برگزاری جلسه صیانت از حقوق شهروندی  برای مدیران دانشکده ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ جلسه آموزش انضباط اداری و حقوق شهروندی در جهت تکریم ارباب رجوع برای مدیران دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
برگزاری جلسه صیانت از حقوق شهروندی در دانشکده ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ جلسه صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری در دانشکده فناوری های نوین پزشکی با حضور کارکنان برگزار شد.