نمایش اخبار

-

بازدید بازرسان صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه از دانشکده ۱۴۰۰/۱۱/۱۷  بازرسان صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در واحدهای دانشگاه، از دانشکده فناوری های نوین پزشکی بازدید کردند.
بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در دانشکده ۱۴۰۰/۱۱/۰۳  جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا، مناسبت روز زن و روز مادر، ‌با حضور هیات رئیسه و بانوان این دانشکده برگزار شد.
برگزاری جلسه صیانت از حقوق شهروندی  برای مدیران دانشکده ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ جلسه آموزش انضباط اداری و حقوق شهروندی در جهت تکریم ارباب رجوع برای مدیران دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
برگزاری جلسه صیانت از حقوق شهروندی در دانشکده ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ جلسه صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری در دانشکده فناوری های نوین پزشکی با حضور کارکنان برگزار شد.
برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس امور مالی دانشکده ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ مراسم تکریم و معارفه رئیس امور مالی دانشکده فناوری های نوین پزشکی با حضور رئیس و معاون اداری مالی دانشکده و مسئولانی از امور مالی دانشگاه برگزار شد.
بازدید بازرسان اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه از دانشکده ۱۳۹۹/۱۱/۱۷ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 14 بهمن 99، بازرسان اداره اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه از دانشکده...